Contract Support Medewerker BeNeLux
工作 ID
111897
Posted
16-May-2023
Service line
GWS Segment
Role type
全職
興趣範圍
會計與金融, 行政的, 設備管理
Location(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Als Contract Support Medewerker maak jij onderdeel uit van het Facilitair CBRE team dat werkzaam is op onze klantlocaties in Amsterdam, Brussel en Luxemburg bij DELL. Op termijn zul je ook ondersteuning bieden bij locaties in Frankrijk. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor alle voorkomende administratieve contractwerkzaamheden binnen het team. Hierbij kun je denken aan contractbeheer, orderadministratie, mailbeheer, factuur administratie, het opstellen en beheren van CBRE’s registratiesystemen en indien noodzakelijk ad-hoc rapportages. Op het kantoor in Amsterdam ben je tevens ook verantwoordelijk voor de 2 Dell BeNeLux locaties.

Jij bent succesvol als de met de leveranciers contractueel overeengekomen KPI’s behaald worden, de klant tevreden is en kansen en verbeteringen weet te realiseren. Daarbij zorg jij te allen tijde voor een professioneel imago naar klanten en bezoekers.

Contract
Je bewaakt de contractueel overeengekomen dienstverlening met de leveranciers en de klant. Je zorgt dat je besparingsmogelijkheden identificeert en waar mogelijk implementeert om de besparingsdoelen in het contract te maximaliseren. Je hebt een commercieel oog en bent nauw betrokken bij de verbetering van contractmanagement en inkoop. Je ondersteunt het management met het opstellen van diverse rapportages van zowel de klant als CBRE.

Operationeel
Als Contract Support Medewerker houd je je bezig met de inkoop van diensten en benodigdheden. Je schakelt hiervoor met toeleveranciers waar je scherp weet in te kopen. Je bouwt relaties op met leveranciers en interne klantenen en zorg je voor een correcte contractadministratie. 

Daarnaast bent je verantwoordelijk over het P2P-proces: van inkooporder tot aan factuurverwerking. Daarnaast zal je ook samen met de klant en de Lead Contract Support de betaling van de facturen overeenkomen en zorgen dat alles op tijd gefactureerd wordt.

Wat heb je nodig om als Financieel Administratief Medewerker aan de slag te gaan?
 • Je beschikt over minimaal een MBO-diploma, werkt systematisch en nauwgezet.
 • Aanvullend heb je 2 - 4 jaar relevante werkervaring én heb je aantoonbaar ervaring met contract management en administratie
 • Kennis van Dynamics (of andere ERP-systemen) is een groot voordeel
 • Je vindt het leuk om met verschillende systemen te werken en je bent bekwaam met Excel
 • Je hebt een goede Nederlandse- en Engelse taalvaardigheid
 • Je bent pro-actief en verbindend commercieel. 


Dit hebben wij jou als CBRE te bieden!
 • Startsalaris tussen de €3.000,- en €4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Aantal uren per week: 40
 • Locatie: Amsterdam Sloterdijk
 • Laptop en iPhone;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vakantiedagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • 12 Adv-dagen bij een fulltime (40 uren) dienstverband;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorgverzekeringen;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Wat maakt het leuk om voor CBRE Global Workplace Solutions (GWS) te werken?
CBRE Global Workplace Solutions is een divisie van CBRE welke wereldwijd marktleider is in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Van korte termijn beslissingen tot het ontwikkelen van een lange termijn strategie. CBRE Global Workplace Solutions werkt samen met opdrachtgevers om oplossingen te vinden voor unieke organisatorische behoeften en kansen om strategische bedrijfsresultaten wereldwijd te stimuleren. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Ben jij de Contract Support Medewerker die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je nog aanvullende vragen? Neem contact op met Tommy van Thienen via Tommy.vanthienen@cbre.com


#indeedgwsnl