Werkstudent Property Management
职位 ID
40360
已发布
18-11月-2021
服务线
Advisory Segment
职位类型
兼职
地点
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Ben jij nog student of net afgestudeerd en op zoek naar een baan voor 16-24 uur per week en wil je aan de slag bij één van de marktleiders in de vastgoedbranche? Dan bieden wij je de perfecte plaats. Wij zij op zoek naar een enthousiaste kracht die ons Property Management team ondersteuning biedt.


Wat ga je doen?

In deze functie houd jij je onder meer bezig met diverse uiteenlopende ondersteunende werkzaamheden binnen het beheer van winkels en winkelcentra. Naast deze werkzaamheden kan je ingezet worden ter ondersteuning van de administratieve werkzaamheden van je collega’s, zoals bijv. het verzamelen en opvragen van rapportages en/of contractstukken en het vullen het Document Management Systeem (het gebouwdossier)..

Je maakt deel uit van een accountteam en je werkt onder toezicht van een ervaren Technisch Manager. Op de afdeling wordt hard gewerkt maar er is zeker ook tijd voor ontspanning. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een gedreven team en een fijne werkomgeving.

Het betreft een functie die naar ons idee goed kan worden ingevuld door onder andere Vastgoed & Makelaardij of Facility Management studenten die een kijkje in de keuken van CBRE willen nemen of net afgestudeerden die op zoek zijn naar een baan en ondertussen graag ervaring willen opdoen.

Uiteraard hebben de steeds wijzigende Corona maatregelen effect op ons werk (kantoor / thuis werken alsook de eerder genoemde activiteiten). CBRE kijkt continu wat mogelijk is binnen de geldende regels en adviezen van de overheid c.q. RIVM.


Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent student of je bent net afgestudeerd op hbo- of wo-niveau;
  • Je hebt affiniteit met vastgoed;
  • Je vindt het prettig om in een dynamische, zakelijke en professionele omgeving werkzaam te zijn;
  • Je bent dienstverlenend ingesteld en administratief sterk;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (woord en schrift) in zowel Nederlands als Engels.


Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professional maak je onderdeel uit van het Young Professionals van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.


Wie wordt je team?

Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 120+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door de Business Support Group.


Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.