Technisch Coördinator Bouwkundig
职位 ID
62576
已发布
07-2月-2023
服务线
GWS Segment
职位类型
全职
地点
Aalsmeer '- Noord-Holland - Netherlands
Voor onze klant Royal FloraHolland in Aalsmeer zoeken wij een Technisch Coördinator Bouwkundig. Jij maakt deel uit van het CBRE team dat op locatie verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van gebouw- en terreininstallaties. CBRE levert het technisch beheer van de drie locaties van Royal FloraHolland, waaronder de locatie Aalsmeer. In deze panden zijn alle vormen van gebouwtechniek aanwezig voor de gebruikers. Naast het dagelijkse technisch beheer levert CBRE ook een jaarlijkse MJOP en verschillende technische projecten op. Interesse? Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Als Technisch Coordinator leid je de uitvoering van de technische werkzaamheden door onze eigen monteurs en die van onderaannemers. Je maakt onderdeel uit van het technische team in Aalsmeer dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van beheer en onderhoud werkzaamheden aan de gebouwen en gebouw gebonden installaties en terreinen van onze klant Royal FloraHolland.

In deze functie verzorg je de werkvoorbereiding en planning, ben je het aanspreekpunt voor Bouw technische onderwerpen, voer je, samen met de afdeling inkoop, de onderhandelingen m.b.t. jaarlijks onderhoud contracten én bewaak je de kwaliteit van het geleverde werk. 

Jij hebt onderstaande aandachtsgebieden:
 • Gebouwen, riool, waterinstallatie, wegen, sloten en afrasteringen.
 • Inpandige (verhuurde) ruimtes zoals kantoren en koelcellen etc.

Om de voorbereiding en planning goed uit te kunnen voeren verkrijg je benodigde informatie als werkinstructies, tekeningen, leveranciersinstructies, materialen, gereedschappen én instructies m.b.t. veiligheids-, gezondheids- en milieueisen (HSE). Bij uitbesteding van het werk coördineer je dit proces. We werken met circa 5-10 leveranciers van technische services en tevens 1 a 2 vaste medewerkers in dienst van CBRE waarvoor je de werkzaamheden coördineert en zorg draagt voor alle materialen, onderdelen en gereedschappen.

Verder draag je zorg voor een goede verslaglegging van het uitgevoerde werk en lever je, waar nodig, additionele rapportages op en doe je verbetervoorstellen op basis van feedback van de Monteurs van aannemers. Waar nodig zal je begeleiden bij kleinere projecten en algemene building checks. Waar nodig steek je zelf ook de handen uit de mouwen om je collega’s te assisteren.

Wat heb je ons te bieden?
 • Een Mbo-opleiding (bij voorkeur een bouwkundige achtergrond)
 • Je hebt kennis van gebouw gebonden installaties en hebt leidinggevende ervaring opgedaan.
 • Je hebt ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie als Planner Werkvoorbereider van preventief- en correctief onderhoud.
 • Je bent bekend met HSE-richtlijnen.
 • Je hebt een goede communicatieve vaardigheden, werkt planmatig en kunt goed organiseren.
 • Je werkt zelfstandig en autonoom en kan goed prioriteiten stellen. 
 • Ervaring met Maximo en Exel is pré.
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Storingsdiensten maken onderdeel uit van deze functie.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Startsalaris tussen de €2.800 en €4.000 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Laptop en iPhone.
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld;
 • 25 vaste verlofdagen, 12 ADV dagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten. 

Solliciteren?
Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Overige vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik (Corporate Recruiter) via fleur.vanmourik@cbre.com

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE 跨国企业服务部 (GWS) 与客户合作,使房地产成为企业生产力和绩效的重要贡献者。我们的客户管理模式的核心是以客户为中心的工作方法,旨在提供综合房地产解决方案。我们利用业内最强大的平台,为每位客户配备专属管理人,并提供地区和全球资源的支持。CBRE GWS 跨越行业和地域,在业务生命周期的每个阶段为客户提供一致、可衡量的卓越成果。