Technical Planner
职位 ID
145697
已发布
20-2月-2024
服务线
GWS Segment
职位类型
全职
地点
Oegstgeest '- Zuid-Holland - Netherlands

 Als Technical Planner bij CBRE GWS ga jij onsite voor onze klant Royal Flora Holland in Rijnsburg. Het is een veelzijdige functie waar jij als supervisor alle technicians en contractors aanstuurt. Het is een veelzijdige functie binnen een dynamisch en informele omgeving waarin het teamverband belangrijk is. Wil jij deel uitmaken van het team, solliciteer nu!

Wat ga je doen?
Jij maakt deel uit van het CBRE team dat op locatie Rijnsburg verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van gebouw- en terreininstallaties. CBRE levert het technisch beheer van de drie locaties (Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg) van Royal FloraHolland. In deze panden zijn alle vormen van gebouwtechniek aanwezig voor de gebruikers. Naast het dagelijkse technisch beheer levert CBRE ook een jaarlijkse MJOP en verschillende technische projecten op. 


Als Technical Planner ben je een echte spin in het web. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van het technische capaciteitsplan naar een operationele planning. Dit is om een optimale inzet te verkrijgen en aan onze klantafspraken te kunnen voldoen. Je bent kritisch over de aangevraagde capaciteit, durft verbeteringen voor te stellen om een grotere efficiëntie te behalen. Dit doe je voor de HVAC, mechanische en elektrische activiteiten.


Tevens ben je verantwoordelijk voor het realiseren van CBRE doelstellingen en werkt nauw samen met externe leveranciers. Je bewaakt of de afgesproken planning wordt nagekomen en informeert technische supervisors over de voortgang, de mogelijke knelpunten en risico’s en komt met voorstellen voor het oplossen van de problemen. Hiervoor is het belangrijk dat je in ‘helikopter view’ het overzicht kan bewaren. Verder ben je een daadkrachtige persoon en zorg je voor de voorbereiding en uitvoering van de overleggen en bewaak je dat deze conform de gemaakte kaders worden uitgevoerd. Je zorgt voor rust en stabiliteit in de planning en uitvoering. Tot slot analyseer en geef je voorstellen ter verbetering van de planning voor wat betreft de nauwkeurigheid en de effectieve inzet van de technische specialisten.


Wat heb je nodig om als Technical Planner aan de slag te gaan?

 • Een diploma in een technische richting
 • Hebt aantoonbare werkervaring als (technical)planner
 • Bent service- en klantgericht 
 • Hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Locatie: Rijnsburg


Dit hebben wij jou te bieden!
Bij CBRE GWS vinden wij dat we jou een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden en een fijne cultuur kunnen aanbieden. De cultuur zul je zelf moeten beleven; de belangrijkste arbeidsvoorwaarden sommen we alvast voor je op:

 • Een startsalaris tussen de €2.800,- €3.800,- per maand op basis van kennis en ervaring.
 • Laptop en iPhone;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • 12 ADV-dagen per jaar
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Ben jij de Technical Planner die we zoeken? 
Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de ‘apply’ button. Heb je nog aanvullende vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik via fleur.vanmourik@cbre.com

#indeedgwsnl