Handyman
职位 ID
84291
已发布
18-Oct-2022
服务线
GWS Segment
职位类型
全职
地点
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Als Handyman ben jij verantwoordelijk voor het Uber Amsterdam kantoor. Jij zorgt dat het een prettige plek is om te komen, samen te zijn en te werken. Het is belangrijk om alle Uber werknemers en gasten klantgericht en zo snel mogelijk te helpen. Je bent een open en vrolijk persoon die graag klaar staat voor anderen. Je bent onderdeel van het Facility Management team (FM-team) bestaande uit Technical Host, Receptie Team, twee Facility Coördinators, Workplace Experience Supervisor en de NL-BE Regional Facility Manager. 
 
Het Uber Amsterdam kantoor bestaat uit 12000 vierkante meter met circa 1100 Uber medewerkers. Het kantoor heeft een grote professionele keuken en restaurant waar alle medewerkers ontbijten en lunchen. Het is onder andere aan jou om te zorgen dat de keukenapparatuur draaiend blijft. Jij bent de eerste die gebeld wordt en maakt, samen met het FM-team, de beslissing of een defect zelf opgelost kan worden of het onderhoudsbedrijf moet worden ingeschakeld.  
 
Hoe ziet jouw dag eruit? 

Jij begint de ochtend om uiterlijk 07:30. Je start de dag met het doornemen en voorbereiden van alle service requests die gepland staan voor de dag. Je kijkt of er nog bijzonderheden zijn gepland die eventueel jouw aandacht nodig hebben. Verder controleer je of alle conferentiezalen en meeting rooms daadwerkelijk klaar staan zoals de klant heeft verzocht en volgens het niveau dat we nastreven als team.   

Rond 08:30 ga je richting de keuken/restaurant waar je het catering personeel goedemorgen wenst en vraagt of er nog zaken zijn die jouw aandacht nodig hebben. Rond 09:00 stroomt het kantoor vol met medewerkers. Terwijl de medewerkers beginnen komen er ad hoc verzoeken binnen. Een voorbeeld kan zijn dat de luchtkwaliteit niet optimaal is, slecht licht, niet genoeg zitplekken of dat het presentatiescherm niet werkt. Jij bent verantwoordelijk om dit allemaal zo snel mogelijk op te pakken en af te ronden met een zeer positieve en servicegerichte instelling. 
Later op de ochtend start je met het oplossen van klantverzoeken (service requests). Jij bent ook medeverantwoordelijk voor het correct afronden van deze klantverzoeken in het Management Informatie computersysteem.      

Een voorbeeld van zo een verzoek kan zijn het helpen sjouwen van een zware kast, een lamp vervangen, een ruimte verven, montage of de (lucht) kwaliteit van een ruimte controleren. Het streven binnen het team is om zoveel mogelijk verzoeken te voorkomen in plaats van op te lossen. Dit betekent dat in de overige tijd van de dag je verschillende preventieve of projecten zal doen om de werkomgeving van Uber optimaal te houden en/of te verbeteren.  

 Je gaat onder andere het volgende doen:

 • Je houdt overzicht en bewaart de planning over verbouwing projecten. Jij bent de ogen van de Workplace Experience Supervisor en Facility Manager. 
 • Je staat continu in contact met de klant, hierdoor is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent. Je beantwoordt de klantvragen altijd zo goed mogelijk en zegt nooit nee tegen je collega’s en de klant.
 • Je bent flexibel in je werkzaamheden. Je zult in een klein team gaan werken waardoor je ook gevraagd kan worden bij de postkamer en/of receptie bij de springen. .
 • Je hebt een grote verantwoordelijkheid en zult veel pro-actief zijn. Het kan voorkomen dat in de loop van de dag de opstelling van een conferentiezaal verandert of er met spoed een klantenverzoek moet worden opgepakt. 

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt ervaring in een soort gelijke functie binnen de hospitality;
 • Je schrikt niet van een beetje vuil;
 • Je bent bekend met veiligheidsvoorschriften en beschikt over VCA-Vol of bent bereid deze te behalen;
 • Handig met computersystemen en/of bereid om te leren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal is een must. 
 

Dit hebben wij jou te bieden! 

 • Startsalaris tussen €2.500,- en €3.000,- bruto per maand;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek! 
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders. 
 

Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS) 

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten. 
 
Ben jij de Handyman welke wij zoeken? 
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Mocht je aanvullende vragen hebben kun je contact op nemen met Tommy van Thienen via Tommy.vanthienen@cbre.com. 

 #indeedgwsnl

CBRE GWS
CBRE 跨国企业服务部 (GWS) 与客户合作,使房地产成为企业生产力和绩效的重要贡献者。我们的客户管理模式的核心是以客户为中心的工作方法,旨在提供综合房地产解决方案。我们利用业内最强大的平台,为每位客户配备专属管理人,并提供地区和全球资源的支持。CBRE GWS 跨越行业和地域,在业务生命周期的每个阶段为客户提供一致、可衡量的卓越成果。