QHSE Specialist
职位 ID
40953
已发布
23-11月-2021
服务线
GWS Segment
职位类型
全职
地点
Rotterdam '- Zuid-Holland - Netherlands
QHSE Specialist bij ExxonMobil te Rotterdam Botlek

Als QHSE Specialist support je de klantlocatie in de uitvoering van en het optimaliseren van HSE programma's.
Het Benelux hoofdkantoor van ExxonMobil staat in Breda. In Nederland heeft ExxonMobil een raffinaderij in de haven van Rotterdam. 
CBRE levert het technisch beheer van de gebouwen op de Raffinaderij en het Hoofdkantoor in Breda. In deze panden zijn alle vormen van gebouwtechniek aanwezig voor de gebruikers. Naast het dagelijkse technisch beheer zorgt CBRE ook voor de Catering en Cleaning.

Wat ga je doen?
Als QHSE Specialist werk je op locatie van de Exxo Raffinaderij te Rotterdam Botlek  en support je de account lead in de uitvoering van en het optimaliseren van veiligheids- en kwaliteitsprogramma's. Je geeft onsite support, advies en begeleiding aan het operationele team om zo te voldoen aan de richtlijnen van de klant.
Je neemt deel aan het beoordelen van operationele risico’s en komt met informatie en advies inzake mogelijk oplossingen. Als QHSE Specialist promoot je actief een 'veilig werken' cultuur binnen het account en geef je tijdens controle- en inspectierondes gevraagd en ongevraagd advies. Bij eventuele incidenten verzorg je onderzoek naar de oorzaak (root cause), stel je rapporten op en geef je advies over mogelijke oplossingen en/of verbeterpunten.
Op het gebied van 'compliancy' monitor je de voorgeschreven -wettelijke- standaarden en rapporteer je gesignaleerde afwijkingen, denk hierbij aan de naleving van de regelgeving omtrent gevaarlijke stoffen, afval, luchtemissies en brand risicobeoordelingen. Hierdoor zijn we altijd klaar voor interne, dan wel, externe audits. Tijdens deze audits ben je het aanspreekpunt en zorg je er middels procedurewijzigingen en/of -verbeteringen voor dat de gevonden punten aangepakt worden. Tevens ondersteun je bij kwalificaties voor certificaten en standaarden.

Jouw dagdagelijkse taken en verantwoordelijkheden zijn onder te brengen in 6 aandachtgebieden:

Het actief promoten van een veilige werkomgeving;
Uitvoeren en verbeteren van de CBRE en ExxonMobil veiligheids- en kwaliteitsprogramma's;
Controleren op de naleving van veiligheids- en kwaliteitsprogramma's;
Adviseren van management over operationele risico’s en (ongevraagd) aanbieden over oplossingen;
Het voorbereiden en ondersteunen van interne & klant audits;
Beheren logbook CBRE en OIMS systeem ExxonMobil


Wat heb je ons te bieden?

In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.
Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:

Je beschikt over een hbo diploma, aangevuld met minimaal een MVK diploma (HVK gewenst); 
Hebt enkele jaren relevante ervaring opgedaan in het QHSE werkveld;
Beschikt over relevante en recente QHSE kennis;
Hebt een goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
In het bezit van een geldig VCA VOL Certificaat

Dit hebben wij jou te bieden

Bij CBRE GWS vinden wij dat we jou een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden en een fijne cultuur kunnen aanbieden. De cultuur zul je zelf moeten beleven; de belangrijkste arbeidsvoorwaarden sommen we alvast voor je op:
Een startsalaris tussen de € 38.400,- en € 51.200,-  bruto per jaar inclusief vakantiegeld;
Laptop en iPhone;
Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Nog vragen? Neem dan contact op met Wouter Hooijmans via Wouter.hooijmans@cbre.com


CBRE GWS
CBRE 跨国企业服务部 (GWS) 与客户合作,使房地产成为企业生产力和绩效的重要贡献者。我们的客户管理模式的核心是以客户为中心的工作方法,旨在提供综合房地产解决方案。我们利用业内最强大的平台,为每位客户配备专属管理人,并提供地区和全球资源的支持。CBRE GWS 跨越行业和地域,在业务生命周期的每个阶段为客户提供一致、可衡量的卓越成果。