Operation Manager / Technical Supervisor
职位 ID
143503
已发布
17-11月-2023
服务线
GWS Segment
职位类型
全职
地点
Aarhus - Midtjylland - Denmark

Operations Manager / Technical Supervisor

Stærk ledelsesprofil med teknisk baggrund

Ønsker du at blive en del af CBRE GWS, hvis kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder? Vil du være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat udvikling? Så er dette job måske noget for dig.

Hos CBRE søger vi en dygtig Operations Manager / Technical Supervisor, der med stort drive og målrettethed, kan tage ansvar for vores Facility Management leverance, herunder den tekniske drift hos en af vore kunder på Aarhus Havn.

I rollen får du ansvaret for at lede et team af dedikeret teknisk personale. Du skal skabe resultater og udvikle forretningen, og sikre at leverancerne er i overensstemmelse med CBRE GWS processer, samt kundens servicekrav, behov og forventninger.


Jobbets primære arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Fungere som single point of contact for kunden og sikre deres forventninger mødes
  • Ansvar for den daglige drift af de tekniske installationer, bygningsdele og inventar
  • Styre og udvikle vores tekniske leverancer til kunden, herunder fokus på sikkert arbejdsmiljø
  • Optimering af kontrakten bl.a. ved løbende forbedringer, processer og innovation
  • infrastruktur, samt øvrige tekniske leverancer
  • Økonomiansvar, herunder budgetlægning og rapportering internt og eksternt
  • Personaleansvarlig

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund med minminimum 3 års erfaring.

Du er en udadvendt person, som har en positiv tilgang til hverdagen og har et godt overblik, ved hele tiden at være på forkant med dine kunders og medarbejderes behov og forventninger. Du skal være fleksibel, struktureret og have flair for IT.

Som ansvarlig leder besidder du med fordel både gennemslagskraft samt evnen til at kommunikere klart til dit team, kunden og dennes medarbejdere og samarbejdspartnere.

Du skal ”gå forrest” i hverdagen med budskaberne: tillid, respekt, integritet, mod, åbenhed, ærlighed og gennem din adfærd og ledelsesstil vise vejen.

Det skal være naturligt for dig at forhandle med kunder og leverandøre, og du skal have mod på at arbejde i et til tider hektisk miljø med mange igangværende projekter på samme tid – samtidig skal du kunne bevare en god og sund livsbalance, og sikre at du har dine folk med dig.

Du skal kunne begå dig på dansk og engelsk på forhandlingsniveau, da vi er en global koncern med engelsk som hovedsprog.


Arbejdstid

37 timer ugentligt

Arbejdssted

Aarhus Havn

Tiltrædelse

Hurtigst muligt

Bliv vores nye medarbejder:
Hvis du mener ovenstående kunne være noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV, senest den 17. december 2023.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge så hurtigt som muligt. Stillingen kan være besat før ansøgningsfristens udløb.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Area General Manager Esben Andersen på mail:  esben.andersen@cbre.com.

Bemærk at når du ansøger, kan du kun kan uploade et dokument (Ansøgning inklusiv CV). Der er specifikke krav til størrelsen på dokumentet. Derfor anbefaler vi, at du uploader dokumentet som pdf.

Alle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportal.