Monteur HVAC
职位 ID
63475
已发布
05-12月-2022
服务线
GWS Segment
职位类型
全职
地点
Aalsmeer '- Noord-Holland - Netherlands
Jij maakt deel uit van het CBRE-team dat op locatie Royal Flora Holland verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen. CBRE levert het technisch beheer van de drie locaties van Royal FloraHolland, waaronder de locatie Aalsmeer. In deze panden zijn alle vormen van gebouwtechniek aanwezig voor de gebruikers. Jij zorgt ervoor dat er in de hele wereld mooie bloemen op tafel staan! 

Voor locatie Aalsmeer zoeken wij een Monteur HVAC. Als Monteur HVAC maak je deel uit van het CBRE team dat op locatie verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van gebouw- en terreininstallaties. Jij zal als Subject Matter Expert voor het onderdeel Klimaat gaan werken. Naast het dagelijkse technisch beheer levert CBRE ook een jaarlijkse MJOP en verschillende technische projecten op.

Wat ga je doen?
Als Monteur HVAC ben jij bezig met het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden om de levensduur van de aanwezige installaties te vergroten.

De locatie van RFH Aalsmeer kent een grote diversiteit in installatie; van luchtbehandelingskasten, stoombevochtinging en Carrier installaties met condensors. De breedte en diversiteit van je werkzaamheden is vergelijkbaar met een die van een servicemonteur onderweg, maar dan met alle voordelen van het werken op één vaste locatie en met een bekend team.

Naast het geplande preventieve onderhoud loop je meldingen na, los je storingen op en ondersteun je bij inspecties, audits en controles. Hierbij ben je in direct contact met de gebruiker en klant; jouw communicatieve vaardigheden en service gerichte houding maken hier direct het verschil tussen een tevreden of een klagende klant. Als Monteur HVAC bij CBRE ziet iedere dag er weer anders uit dan de vorige.

Jouw dagdagelijkse taken en verantwoordelijkheden zijn dus onder te brengen in 4 aandachtsgebieden:

 • Het verrichten van preventieve beheer- en onderhoudswerkzaamheden aan installaties volgens de jaaronderhoudsplanning;
 • Het lopen van meldingen en oplossen van storingen gemeld door de gebruikers;
 • Het samenwerken met andere disciplines om complexe technische problemen op te lossen;
 • De klant en gebruiker te woord staan, helpen en begeleiden in het uitvoeren van je werkorders.

Wat heb je ons te bieden?
In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.

Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:

 • Je hebt een mbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde of MTS;
 • Hebt enige ervaring met service, onderhouds- en/of storingswerkzaamheden;
 • In het bezit van VCA Basis en NEN 3140 VP (of bereid dit op korte termijn te behalen).
 • Kunt aantonen dat je beschikt over een service gerichte houding en je de "papiere-kant" van deze rol niet erg vindt.
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Als Subject Matter Expert voor het onderdeel Klimaat kunnen fungeren
 • Storingsdiensten maken onderdeel uit van deze functie.

Dit hebben wij jou te bieden!
Bij CBRE GWS vinden wij dat we jou een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden en een fijne cultuur kunnen aanbieden. De cultuur zul je zelf moeten beleven; de belangrijkste arbeidsvoorwaarden sommen we alvast voor je op:
 • Marktconform salaris; 
 • Vaste pensioenregeling;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Interesse?
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je nog aanvullende vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik (Corporate Recruiter) via fleur.vanmourik@cbre.com

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE 跨国企业服务部 (GWS) 与客户合作,使房地产成为企业生产力和绩效的重要贡献者。我们的客户管理模式的核心是以客户为中心的工作方法,旨在提供综合房地产解决方案。我们利用业内最强大的平台,为每位客户配备专属管理人,并提供地区和全球资源的支持。CBRE GWS 跨越行业和地域,在业务生命周期的每个阶段为客户提供一致、可衡量的卓越成果。