Junior Finance Analyst
职位 ID
37715
已发布
08-8月-2022
服务线
GWS Segment
职位类型
全职
地点
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde HBO/WO starter voor onze Finance afdeling. Samen met een Finance Manager en een collega Finance Analyst ga jij onderdeel uitmaken van het Finance Team ‘Enterprise Accounts’. Een Enterprise Account betreft een contract dat gemanaged wordt vanuit het buitenland, maar waar business en dus omzet in Nederland ligt. Onze portefeuille bestaat momenteel uit meerdere van dit soort grote en complexe internationale contracten en maakt een significant deel uit van de omzet van GWS in Nederland.

Wij bieden jou de kans om op de afdeling Finance onze business te ondersteunen. In de functie van Junior Finance Analyst gaan we jou alles leren over maandafsluitingen, financieel management rapportages, budget beheer, forecasting maar ook het werkkapitaalbeheer. In deze functie geven wij wij jou een mooie uitdaging; ervoor zorgen dat CBRE Global Workplace Solutions financieel stevig ‘in control’ komt én blijft. In deze rol word je dan ook verantwoordelijk voor het volledige financiële beheer van 3 tot 4 kleine accounts in onder andere de financiële en technology sector.

Als Junior Finance Analyst ben je een belangrijke schakel tussen de lokale operatie en het internationale accountmanagement. Dit geeft een interessante dynamiek aan de functie met het nodige stakeholdermanagement voor zowel de internationale accountmanagementteams, als de operationele teams in Nederland omdat zij jou zullen zien als hún financial point of contact. Verder lever je een belangrijke bijdrage in diverse verbeterprojecten waarbij je kunt denken aan het opzetten en verbeteren van rapportages en het maken van efficiency slagen.

Wat heb je nodig om als Junior Finance Analyst aan de slag te gaan?

 • Een Bachelor of Master diploma richting Bedrijfseconomie, Accounting of Controlling.
 • Je bent starter op de arbeidsmarkt.
 • Je bent een teamplayer met een flexibele mindset en attitude, analytisch goed onderlegd, nauwkeurig en energiek.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden in Excel en het opstellen van rapportages.
 • Een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord én geschrift.
 • Ervaring met Microsoft Dynamics AX is een pre.
 • Je bent enkele dagen per week werkzaam vanuit huis en werkt op ons kantoor "The Core" in Amsterdam.


Dit hebben wij jou te bieden!

 • Een salaris vanaf €3.100,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Laptop, iphone en aanvullende thuiswerkvergoeding.
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen.
 • 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS)

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Ben jij de Junior Finance Analyst die wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Wouter Hooijmans via Wouter.hooijmans@cbre.com

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE 跨国企业服务部 (GWS) 与客户合作,使房地产成为企业生产力和绩效的重要贡献者。我们的客户管理模式的核心是以客户为中心的工作方法,旨在提供综合房地产解决方案。我们利用业内最强大的平台,为每位客户配备专属管理人,并提供地区和全球资源的支持。CBRE GWS 跨越行业和地域,在业务生命周期的每个阶段为客户提供一致、可衡量的卓越成果。