Handyman
职位 ID
83167
已发布
07-11 月-2022
服务线
GWS Segment
职位类型
全职
地点
Oss '- Noord-Brabant - Netherlands

Organon is een farmaceutische multinational van Nederlandse oorsprong met zijn belangrijkste vestiging in Oss. Sinds 2012 werkt Organon met CBRE samen waarbij CBRE verantwoordelijk is voor het dagelijkse technisch beheer en onderhoud aan terrein, gebouwen en installaties. Dagelijks werken er ruim 100 CBRE collega's op deze locatie. Op de locatie Moleneind, naast station Oss, zoeken wij een Handyman.

Dit ga jij voor ons doen!

In deze functie word jij verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van kleine (bouwkundige) projecten gericht op werkzaamheden zoals het verhangen van een deur, het ophangen van whiteboards, het schilderen van muren en deuren en allerhande klussen on site. Hierbij verzorg je samen met de Technical Planner de werkzaamheden van A tot Z tot en met oplevering. Daarbij lever je nazorg en voer je aanvullende wijzigingen door of los je eventuele ontstane problemen op. Aanvullend ben je in de functie van Handyman de back-up voor Technicians waar nodig.

Wat vragen wij van jou?

• Je hebt een LTS of MTS diploma of relevante werkervaring.

• Je bent bekend met veiligheidsvoorschriften en beschikt over VCA of bereid dit te halen.

• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en enige kennis van de Engelse taal

• Bereidheid tot het volgen van aanvullende opleidingen.


Dit hebben wij jou te bieden!

• Salaris tussen de €2.500 & € 2900,- bruto/maand (afhankelijk van kennis en ervaring)

• Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen.

• 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!

• Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS)


CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Solliciteren

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Jeroen de Laat via jeroen.delaat@cbre.com

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE 跨国企业服务部 (GWS) 与客户合作,使房地产成为企业生产力和绩效的重要贡献者。我们的客户管理模式的核心是以客户为中心的工作方法,旨在提供综合房地产解决方案。我们利用业内最强大的平台,为每位客户配备专属管理人,并提供地区和全球资源的支持。CBRE GWS 跨越行业和地域,在业务生命周期的每个阶段为客户提供一致、可衡量的卓越成果。