Financial Manager
职位 ID
45983
已发布
20-2月-2023
服务线
Advisory Segment
职位类型
全职
地点
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands, Rotterdam '- Zuid-Holland - Netherlands, Soest '- Utrecht - Netherlands, The Hague '- Zuid-Holland - Netherlands, Utrecht '- Utrecht - Netherlands
Ben jij een gedreven financial en lijkt het je leuk om in contact te staan met eigenaren van vastgoed over de financiële activiteiten rondom deze objecten? In een functie waarin jij werkt aan de automatisering en optimalisatie van financiële processen? Word dan Financial Manager in het Property Management team van CBRE Advisory!

Wat ga je doen?
In de functie van Financial Manager ben je het eerste aanspreekpunt op het gebied van alle financiële managementactiviteiten van een deel van onze klanten. Onder jouw verantwoordelijkheid worden de dagelijkse financiële werkzaamheden uitgevoerd en worden de periodieke financiële (management)rapportages opgesteld en aangeleverd. 

De invoer wordt centraal verzorgd vanuit onze backoffice en/of in ons shared service center. Deze invoer wordt indien nodig gecontroleerd door de budgethouders (Commercieel en Technisch managers), waarna de Financial Manager zijn/haar werk kan gaan uitvoeren. Je staat dus niet alleen in contact met opdrachtgevers, maar ook met directe collega’s en collega’s uit andere disciplines. Er zal dus niet alleen een beroep worden gedaan op jouw financiële kennis, maar ook op jouw management/people skills om tijdig alle informatie aangeleverd te krijgen, zodat jij jouw werk op de juiste manier kan uitvoeren. Voor deze werkzaamheden wordt voornamelijk gebruik gemaakt van het Yardi Voyager systeem. 

Als Financial Manager werk jij proces-gericht. Zo optimaliseer jij werkprocessen en automatiseer je rapportage werkzaamheden. Samen met de accountteams (Commercieel en Technisch managers) ben jij als Financial Manager op proactieve wijze verantwoordelijk voor het optimaliseren van de waarde van het vastgoed van onze cliënten. 

Wat heb je ons te bieden?
 • Een hbo-diploma in Bedrijfseconomie, Accountancy, Bedrijfsadministratie, MER, of een andere financiële richting;
 • 3+ jaar ervaring met het zelfstandig voeren van financiële administraties;
 • Jij krijgt energie van het optimaliseren en automatiseren van financiële processen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Je gaat accuraat te werk en bent proactief ingesteld; 
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE Advisory werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Bij CBRE Advisory wordt hard gewerkt om de verwachtingen van onze klanten van de beste service te voorzien. Maar daarnaast werken wij ook graag aan jouw ontwikkeling. Via o.a. de CBRE Academy bieden wij je uitgebreide mogelijkheden om je commerciële kwaliteiten en je kennisniveau verder te vergroten. 

Wij vinden het belangrijk om naast je werk ook andere leuke uitdagingen te bieden. Daarom organiseren wij verschillende sportevenementen, bieden wij je de gelegenheid mee te doen aan o.a. bedrijfshockey, voetbal en regelen wij een forse korting op je abonnement op sportscholen in het hele land. 

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een concurrerend salaris;
 • Een bijna premievrij pensioen;
 • Een sportregeling, waarbij je je kunt aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een iPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling.

Bij CBRE Advisory werk je plaatsonafhankelijk. Dat houdt in dat jij werkt op de plek waar jij je taken het beste kan uitvoeren. Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Amsterdam (de standplaats van een Financial Manager) of op één van onze regiokantoren. Maar ook krijg jij de vrijheid om een paar dagen per week thuis te werken. In de praktijk werken de meeste collega's 60% thuis en 40% op kantoor. 

Wat wordt je team?
Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en de menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Advisory en bestaat uit 170+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door de ons Operations & Improvement team.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Klik hier om jouw collega's alvast te ontmoeten.

Solliciteren? 
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waarin je aangeeft waarom je voor Financial Manager kiest. Nog vragen? Onze recruiter Valérie van der Kloot Meijburg beantwoordt ze graag via valerie.meijburg@cbre.com.