Facilities Manager
职位 ID
89079
已发布
14-10月-2022
服务线
GWS Segment
职位类型
全职
地点
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Facility Manager

Als Facility Manager ben je verantwoordelijk voor het CBRE @ Cisco Nederland account. In deze rol leid je de dagelijkse FM-operatie en je stuurt op resultaten, klanttevredenheid, kwaliteit en veiligheid. 

Dagelijkse ben je verantwoordelijk voor twee Cisco conferentiecentrums met totaal 3 receptie balies, postkamer, 10 serverruimtes, gym en 1100m2 kantoorruimte. Ook is er een klein-middel distributiecentrum op Schiphol. Het CBRE @ Cisco team bestaat uit een Facilitair Coordinator, Handyman, Lobby Ambassadors, Postal Room Operator, schoonmaak team en shuttle bus chauffeurs. Ook ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het technisch onderhoud.

Als Facility Manager maak je je de details van de contracten (van leveranciers) snel eigen waarbij je het budget bewaakt, de financiële resultaten beheert en rapport uitbrengt over de performance. Zodoende evalueer je continue de kwaliteit van de dienstverlening, fungeer je als communicatielijn van de klant naar het CBRE team/de leverancier, heb je een goed luisterend oor en stel je je proactief op in het oplossen van klachten of problemen. Je  fungeert tevens als de (Senior) Project Manager binnen CBRE @ Cisco team en zorgt dat alle projecten binnen de gestelde kaders behaald worden. Je bent een manager die comfortabel is met een sterk zelfsturend team. Als de leider van het team zorg jij dat obstakels die het functioneren van het team in de weg staat worden verwijderd. Je kan coachend leiding geven en vertrouwd gemakkelijk op de ervaring en talenten van het team.

Bij al het werk zorg je dat er een veilige werkomgeving wordt gecreeerd en goede uitvoering van QHSE- en kwaliteitsrichtlijnen. Je rapporteert aan de Regional Account Manager Benelux, France & Nordics CBRE GWS @ Cisco.

Tevens ben je ambassadeur van CBRE GWS met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Een greep uit jouw taken:

·       Onderhouden van de contacten met onze preferred suppliers.

·       Het aansturen van het CBRE GWS @ Cisco NL team.

·       Fungeren als Project Manager.

·       Signaleren van nieuwe kansen voor CBRE GWS.

·       Organiseren van werkoverleggen en evaluaties met leveranciers,

·       Tijdige facturatie van de geleverde diensten.

·       Contractmanagement

Wat heb jij CBRE te bieden?

  • Een HBO-diploma richting Facility Management (of een soortgelijk diploma) aangevuld met VCA-VOL.
  • Minimaal 5 jaar relevante leidinggevende werkervaring
  • Je bent ondernemend en analytisch
  • Ervaring met het aansturen van contractors en contractmanagement
  • Ervaring in project management
  • Je bent punctueel, je kunt snel schakelen en houdt het overzicht in complexe situaties
  • Jouw klantgerichtheid en organisatiesensitiviteit maakt het verschil voor de klant
  • Goede kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een must

Dit hebben wij jou te bieden!

·       Startsalaris van €3500,- tot €4700,-  bruto per maand (afhankelijk van je kennis en ervaring)

·       Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen.

·       8,33% vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!

·       Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

·       De mogelijkheid om hybride te werken (afgewisseld thuis, op kantoor en op het account)

Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.CBRE GWS
CBRE 跨国企业服务部 (GWS) 与客户合作,使房地产成为企业生产力和绩效的重要贡献者。我们的客户管理模式的核心是以客户为中心的工作方法,旨在提供综合房地产解决方案。我们利用业内最强大的平台,为每位客户配备专属管理人,并提供地区和全球资源的支持。CBRE GWS 跨越行业和地域,在业务生命周期的每个阶段为客户提供一致、可衡量的卓越成果。