Facilitair Coordinator
职位 ID
89410
已发布
23-12月-2022
服务线
GWS Segment
职位类型
兼职
地点
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Als Facilitair Coordinator ben je werkzaam op onze klantlocatie van Deloitte te Amsterdam, in hun toonaangevende pand The Edge, welke in de top 5 staat van duurzaamste gebouwen in de wereld. Als Facilitair Coordinator ben je verantwoordelijk voor het coordineren, beheren en aansturen van het team servicemedewerkers en het team dat werkzaam is in de postkamer en expeditie. De coördinatie en naleving van QHSE, zodat iedereen aan het einde van de dienst weer veilig naar huis kan. Coördinatie en contactpersoon zijn voor de onderhuurders van The Edge, zijn speerpunten in het takenpakket.

Over het team

Als Facilitair Coördinator ben je een echte motivator en weet je jouw teams optimaal in te zetten en te enthousiasmeren; het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Voor het gehele team voer jij zelfstandig functionerings- en beoordelingsgesprekken en fungeer je dan ook als eerste aanspreekpunt bij het vragen van medewerkers (waar nodig in samenspraak met HR). Samen met de ketenpartners zijn we één team dat volgens lean methodiek werkt.

Dit ga je doen!

Je houdt je bezig met het coördineren en beheren van de contractueel overeengekomen diensten met de onderhuurders van deze locatie. Je draagt zorg voor de planning en de uitvoering van alle facilitaire werkzaamheden en bewaakt de kwaliteit van de geleverde diensten aan de hand van afgesproken service level agreements. Je bent resultaatgericht en hebt gastvrij handelen en denken hoog in het vaandel staan.

Tijdens de uitvoering van controle rondes in en om het pand zie je toe op algemene orde en netheid en zorg je voor een veilige werkomgeving en goede uitvoering conform EHS en kwaliteit normen. Je staat voor de kwaliteit van de werkzaamheden van zowel de servicemedewerkers als de medewerkers in de postkamer en expeditie. Je bent de motor achter het naleven van alle richtlijnen met betrekking tot veilig werken.

Je fungeert als contactpersoon naar de gebouwbeheerder. Je verbindt, bent communicatief vaardig en kan wensen en eisen vertalen naar operationele werkwijzen. Je hebt kennis van en ervaring met LEAN werken of vindt het een uitdaging om in deze nieuwe werkwijze aan het werk te gaan, waarbij het begeleiden van weekstarts en continue verbeteren belangrijke speerpunten zijn.

Op administratief gebied is het jouw taak om tijdig facturen te controleren en accorderen en om schriftelijke rapportages aan te leveren bij de Facilitair Manager. Op basis daarvan en van jouw scherp toeziende oog signaleer je nieuwe kansen voor CBRE GWS bij de klant en doe je voorstellen ter verbetering van de gehanteerde methoden en procedures, daarbij bewaak je het locatiebudget.

Wat hebben wij je te bieden?

  • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een goede pensioenregeling én de mogelijkheid tot deelnemen in een collectieve ziektekostenverzekering;
  • 8,33% vakantiegeld, 25 vakantiedagen per jaar, je kan tot 10 extra vakantiedagen aankopen én 2 bonusvakantiedagen verdienen bij 1 jaar niet ziek!


Ben jij de Facilitair Coordinator welke wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen, neem dan contact op met Stevie Hart via Stevie.hart@cbre.com


#indeedgwsnl

CBRE GWS
CBRE 跨国企业服务部 (GWS) 与客户合作,使房地产成为企业生产力和绩效的重要贡献者。我们的客户管理模式的核心是以客户为中心的工作方法,旨在提供综合房地产解决方案。我们利用业内最强大的平台,为每位客户配备专属管理人,并提供地区和全球资源的支持。CBRE GWS 跨越行业和地域,在业务生命周期的每个阶段为客户提供一致、可衡量的卓越成果。