ProjectCoördinator
ID Công việc
68359
Đã đăng
04-Tháng 10-2022
Đường dây dịch vụ
GWS Segment
Loại vai trò
Toàn thời gian
(Các) Địa điểm
Haarlem '- Noord-Holland - Netherlands

Als Projectcoordinator bij CBRE GWS ga jij onsite voor onze klant MSD in Haarlem werken. Je maakt hierbij deel uit van het CBRE team dat verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van gebouw- en terreininstallaties. In deze dynamische rol ben je werkvoorbereider en projectleider in een. 

MSD is uitgegroeid tot een dynamisch productie- en distributiecentrum voor Europa en andere werelddelen. Lokale activiteiten in Nederland worden vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Haarlem, waar je onsite werkzaam zal zijn, gecoördineerd. Vanuit Haarlem worden 2.500 verschillende (verpakkingen van) geneesmiddelen en vaccins naar meer dan 140 landen gedistribueerd. Haarlem staat bekend als dé flexibele verpakkingslocatie in Europa, aangezien er snel geschakeld wordt tussen het verpakken van verschillende geneesmiddelen met uiteenlopende verpakkingen. Het CBRE team op locatie bestaat uit 8 soft service medewerkers en 30 hard service medewerkers. Het betreft een nieuw, fris en divers team.

Het is een veelzijdige functie binnen een dynamisch omgeving waarin veiligheid belangrijk is. Wil jij deel uitmaken van het team, solliciteer nu!


Wat ga je doen?

Als Small Works Coördinator werk je alle (kleine) technische schades af, werk je op basis van lijsten en haal je alle ins & outs op bij je collega monteurs. In deze rol maak je onderdeel uit van het technisch team in Haarlem dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van beheer en onderhoud werkzaamheden aan de gebouwen en installaties van onze klant MSD Haarlem.

In deze functie doe je aan ‘self perform’. Dat wil zeggen dat als er een projectvoorstel van de klant binnenkomt, jij het financieel afhandelt en je werk uitvoert. Je bent als het ware de schakel tussen (technische) projecten en de ondersteuning en uitvoer hiervan. Je bent dus een werkvoorbereider en projectleider in een. Je begeleidt hierbij projecten en schrijft ook de werkvergunningen uit.

Verder draag je zorg voor een goede verslaglegging van het uitgevoerde werk en lever je, waar nodig, additionele rapportages op en doe je verbetervoorstellen op basis van feedback van de monteurs van aannemers. Je zal ook begeleiden bij kleinere projecten, zoals verhuizingen en algemene gebouw checks. In deze rol rapporteer je aan de Site Manager van de locatie.


Wat heb je ons te bieden?


In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.

Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:

 • Een MBO diploma in een technische richting;
 • VCA-VOL (of bereid op korte termijn via CBRE te behalen);
 • Je bent handig, hebt technische affiniteit en enige kennis van gebouw gebonden installaties;
 • Je bent bekend met HSE-richtlijnen;
 • Goede kennis van SAP is een pré;
 • Je hebt ervaring met en kent de werkvergunningen;
 • Je hebt ervaring binnen de Facilitaire dienstverlening;
 • Je bent energiek, enthousiast, werkt graag met mensen en hebt prettige communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Een startsalaris tussen de € 2.800,- en € 3.800,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Laptop en iPhone;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de ‘apply’ button. 


#indeedgwsnl