Finance Administrator (24-40 uur)
İş Kimliği
48281
Yayınlanan
18-Tem-2022
Hizmet hattı
GWS Segment
İş türü
Part-time
İlgilendiğiniz Alanı
Muhasebe/Finans, Yönetim
Konum(lar)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands, Zwolle '- Overijssel - Netherlands
Ben jij een financiële ondersteuner pur sang en vind je het leuk om jouw kwaliteiten binnen onze Projectorganisatie in te zetten? Ben jij goed met cijfers en kan jij secuur werken? Dan biedt ons Project Bureau jou de juiste plek. Wij zijn per direct opzoek naar iemand voor minimaal 24 uur per week.  

Wat ga je doen?
In deze rol ga je met ons Project Bureau verschillende afdelingen ondersteunen op financieel administratief vlak. Na een gedegen inwerktraject, waarin je je alle administratieve werkzaamheden eigen zult maken, zal jij je met name bezig gaan houden met de administratie voor diverse projecten. Je houdt je bezig met het aanmaken van projecten, verzamelen van contractstukken en de gegevens die nodig zijn om de facturatie te kunnen uitvoeren. Je verzorgt de maandelijkse facturatie in nauwe samenwerking met de contractmanagers. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, interne communicatie hierover en het maken van eventuele correcties. 
Naast het factureren en alles wat daar bij komt kijken is het Project Bureau ook verantwoordelijk voor de projectadministratie voor onze opdrachtgevers. Hieronder valt het aanmaken van projecten, inlezen van budgetten, plaatsen van bestellingen en het verwerken van de facturen en betalingsherinneringen.
Het Project Bureau heeft daarnaast een belangrijke ondersteunende rol richting collega’s. Dit houdt in het verzorgen van rapportages, beantwoorden van binnenkomende vragen (mail en telefoon), nieuwe collega’s wegwijs maken in de systemen etc.

Als Financieel Administratief Medewerker ben je in staat een groot aantal ballen tegelijkertijd in de lucht te houden, zonder het overzicht kwijt te raken. Je bent te allen tijde in staat ad-hoc werkzaamheden op te pakken. Je staat stevig in je schoenen, je bent toegankelijk en hebt een natuurlijke overtuigingskracht.

Wat heb je ons te bieden?
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau; 
  • Je hebt werkervaring in een financieel administratieve richting;
  • Je bent nauwkeurig en punctueel; 
  • Je hebt cijfermatig inzicht en een analytisch denkvermogen;
  • Je bent servicegericht en proactief ingesteld; 
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en ziet het belang in van een goede samenwerking; 
  • Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wat wordt je team?
Binnen het Project Bureau wordt hard gewerkt; onze mensen zijn heel loyaal aan het team en de opdrachtgevers. Wij helpen elkaar uit de brand, staan voor elkaar klaar en halen alles uit de kast om samen een goed resultaat neer te zetten. 

Het Project Bureau werkt voor de business lines Advisory & Transaction Services (A&T) en Development Services (DS). 

De business line Advisory & Transaction Services Occupier is een platform binnen CBRE waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvesting – en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en constructies. Het team werkt samen met weer andere teams van makelaars en beheerders. Samen maken we voor onze opdrachtgevers plannen voor het renoveren en her ontwikkelen van commercieel vastgoed. Plannen die we vervolgens ook zelf uitvoeren.

Over CBRE Advisory
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren? 
Reageer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com of 06 27 18 27 61.