Junior Manager Business Improvement
İş Kimliği
70665
Yayınlanan
19-Eyl-2022
Hizmet hattı
Advisory Segment
İş türü
Full-time
İlgilendiğiniz Alanı
Mülkiyet Yönetimi
Konum(lar)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Doorzie jij snel processen en systemen en wil jij werken in een team dat verandering brengt en onze business voorziet van vernieuwende oplossingen? Dan bieden wij jou de perfecte baan! 

Wat ga je doen?
In deze functie vervul je een belangrijke en centrale rol binnen onze Property Management afdeling. 

 • Je werkt samen met onze interne en/of externe business partners voor specifieke processen binnen de afdeling veelal gericht op P2P en O2C;
 • Je komt met innovatieve oplossingen voor de verbetering van werkprocessen en systemen binnen de afdeling, al dan niet op eigen initiatief of op verzoek van de collega’s binnen de afdeling;
 • Je hebt een sterke focus op data gedreven werken en bent in staat data om te (laten) zetten tot waardevolle informatie en dashboards;
 • Je hebt een actieve rol binnen projectteams rondom het opzetten en implementeren van (nieuwe) systemen en processen;
 • Je hebt een actieve rol binnen het proces rondom het verkrijgen van de jaarlijkse ISAE 3402 verklaring.

Je maakt deel uit van het Team Operations & Improvement binnen Property Management. Een divers team met ervaren O&I managers met verschillende achtergronden en een drive voor process excellence. Wij bieden je een functie in een gedreven team en een fijne werkomgeving.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • Je bent reeds 1-2 jaar werkzaam in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt affiniteit met vastgoed;
 • Je bent pragmatisch en oplossingsgericht en kunt accuraat werken;
 • Je maakt je nieuwe software programma’s snel eigen;
 • Je hebt een flexibele en klachtgerichte instelling; 
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam, in ieder geval bereid tot reizen naar Amsterdam; 
 • Je hebt een zeer goede kennis van Excel;
 • Je hebt ervaring met Yardi;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:

 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Verder hebben wij ook een aantrekkelijke bonusregeling. 


Wat wordt je team?
Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 170+ collega’s. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. Operations & Improvement (O&I) vervult een centrale rol binnen Property Management. O&I is de spil in het brengen van verandering binnen Property Management. We introduceren nieuwe manieren van werken en nieuwe technologieën (zoals RPA en OCR). Vanuit O&I worden de samenwerkingspartners aangestuurd.  We werken nauw samen met de Account Teams, Applicatie Product & Support Teams en worden ondersteund door de Business Support Group.


Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Klik hier om jouw collega's alvast te ontmoeten.

Solliciteren?
Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via valerie.meijburg@cbre.com.