Construction Coordinator
İş Kimliği
47754
Yayınlanan
20-May-2022
Hizmet hattı
GWS Segment
İş türü
Full-time
İlgilendiğiniz Alanı
İnşaatlar, Gelişim, Proje Yönetimi
Konum(lar)
Eindhoven '- Noord-Brabant - Netherlands

Als Construction Coordinator leid jij je team om te zorg dragen voor een prachtig eindresultaat van  ons vastgoed project. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning, kosten en hou je contact met alle betrokken stakeholders (van klant tot onderaannemer). Jij neemt de beslissingen met het begrip van procedures en het bedrijfsbeleid om de vastgestelde resultaten en deadlines te bereiken. CBRE Global Workplace Solutions realiseert door geheel Nederland projecten tot circa € 3 miljoen in een bestaande omgeving. Denk hierbij aan het vernieuwen van  een kantoor, het aanpassen van een installatie in een bedrijfshal of het renoveren van een toiletgroep.  

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Construction Coordinator eruit:

Het is druk op de weg, dus je begint je werkweek thuis; lekker ontspannen aan de keukentafel met een goede kop koffie. Nadat je mail is weggewerkt, actualiseer je het meer- en minderwerkoverzicht van een groot renovatieproject in Eindhoven. Om 14:00 heb je een bouwvergadering in Arnhem, een vergadering die jij moet notuleren, dus het is belangrijk dat je de laatste feiten kent.


’s Morgens heb je samen met je collega eerst nog overleg met de architect van een ander project om het uiterlijk van de nieuwe vliesgevel in de entreehal te bepalen. Belangrijk, want het wordt een prominent onderdeel van de manier waarop je straks het vernieuwde gebouw beleeft en het budget is beperkt, dus het is zaak dat jullie met creatieve oplossingen komen!

Aan het einde van de dag stuur je meteen nog even het verslag rond van de bouwvergadering en vraag je twee specifieke offertes op van verschillende materialen bij gevelleveranciers. In de auto bel je met je collega om de bouwvergadering te evalueren en bespreek je de agenda van de volgende dag.


Je belangrijkste taken zijn:

 • Je beheert alle facetten van projectmanagement (budget, planning, inkoop, kwaliteit en risico) voor individuele vastgoedprojecten inclusief planning, ontwerp, bouw, bezetting en afsluiting.
 • Je bezit het vermogen om documenten welke van toepassing zijn op vastgoedprojecten te lezen en toe te passen. Denk hierbij aan (huur)contracten, tekeningen, bestek, overeenkomsten.
 • Direct contact met klanten om projectvereisten te definiëren. Je bereidt de omvang van het werk en de vereisten voor de projectleveringsbudgetten, planningen, mijlpalen en kwaliteitscontrole voor.
 • Je houdt de voortgang van elk project bij ten opzichte van doelen, doelstellingen, goedgekeurde budgetten, goedgekeurde tijdlijnen bij. Rapporteert status en afwijkingen. Maakt actieplannen om doelstellingen, budget en planning te bereiken.
 • Je implementeert standaard risicobeheerroutines met managementondersteuning, om projectrisico's te identificeren, risicobeperkings- en noodplannen te ontwikkelen en actieplannen te implementeren om projectrisico's te verminderen of te elimineren.
 • Je stuurt de Site Supervisor / Uitvoerder aan.


Wat heb jij CBRE te bieden?

 • HBO diploma in de richting Bouwkunde, Elektrotechniek of werktuigbouwkundig.
 • Additionele diploma’s of certificeringen zien wij als een pré
 •  Ervaring als projectvoorbereider/projectleider in de (af)bouw is een pré.
 • Sterke communicatieve vaardigheden, kennis van Nederlandse en Engelse taal zowel mondelinge als schriftelijk. Sterke organisatorische en analytische vaardigheden.
 • Kennis van financiële termen en principes.
 • Je bent commercieel en overtuigingskracht zit in je systeem
 • VCA VOL of bereid deze te halen

Dit hebben wij jou te bieden!

 • Een startsalaris tussen €3.500,- en de € 4.700,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring) 
 • Auto van de zaak, laptop en iPhone.
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen.
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Solliciteren

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Aanvullende vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik (Corporate Recruiter) via Fleur.vanmourik@cbre.com

CBRE GWS
CBRE Küresel İşyeri Çözümleri (GWS) gayrimenkulü, kurumsal üretkenlik ve performansa anlamlı bir katkı sağlayıcı yapmak için müşterilerle birlikte çalışır. Müşteri yönetimi modelimiz, entegre gayrimenkul çözümleri sunma konusundaki müşteri odaklı yaklaşımımızın merkezinde yer almaktadır.