Administratief Financieel Medewerker
Jobb-ID
86782
Annonserad
20-Sep-2022
Servicelinje
GWS Segment
Rolltyp
Heltid
Areas of Interest
Bokföring/Finans, Administration, Konsultverksamhet, Kundservice
Plats/platser
Aalsmeer '- Noord-Holland - Netherlands
In deze fulltime functie als Contract Support Medewerker lever je hoogwaardige customer service op diverse fronten!

Als Contract Support Medewerker maak jij onderdeel uit van het CBRE team dat werkzaam is voor onze klant Royal FloraHolland. Samen met het team, draag jij de verantwoordelijkheid voor alle voorkomende contract gerelateerde werkzaamheden binnen het account. Hierbij kun je denken aan orderadministratie, mailbeheer, factuur administratie, het opstellen en beheren van CBRE’s registratiesystemen en indien noodzakelijk ad-hoc rapportages.

Jij bent succesvol als je de contractueel overeengekomen KPI’s behaald, de klant tevreden houdt en continu kansen en verbeteringen weet te realiseren. Daarbij zorg jij te allen tijde voor een professioneel imago naar klanten en bezoekers.

Contract
Je bewaakt de contractueel overeengekomen dienstverlening met de klanten. Je zorgt dat je besparingsmogelijkheden identificeert en waar mogelijk implementeert om de besparingsdoelen in het contract te maximaliseren. Je hebt een commercieel oog en bent nauw betrokken bij de verbetering van het inkooptraject. Je ondersteunt het management met het opstellen van diverse rapportages van zowel de klant als CBRE.

Kwaliteit
Je zorgt met jouw team voor een optimale naleving van de QHSE-vereisten. Je ziet erop toe dat de externe dienstverleners (subcontractors) ook via deze vereisten hun werk doen. De eventuele risico’s en gevaren rapporteer je in de QHSE Management Portal. Daarnaast deel je best practices en innovatie en zorg je ervoor dat er continu efficiëntie wordt bereikt. Je weet de klant iedere keer te verrassen door de kansen die jij weet te signaleren.

Finance
Je ondersteunt bij het facturatieproces, het berekenen van de marges, maken van facturen en de opvolging daarvan. Je hebt enige ervaring met het maken en beoordelen van diverse managementrapporten zoals P&L, WIP, Debt, OPO's & Invoice Pool. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het P2P-proces: van inkooporder tot aan factuurverwerking waarbij je samen met de klant en de Lead Contract Support de betaling van de facturen overeenkomen en zorgen dat alles op tijd gefactureerd wordt.
Van bovenstaande verantwoordelijkheden ligt het zwaartepunt op Finance, maar in deze uitdagende functie en klantomgeving is ook op andere gebieden nog veel te realiseren!

Wat vragen wij van jou?
 • Je beschikt over een MBO/HBO-diploma in de richting van Facility Management en/of Bedrijfseconomie/-administratie
 • Aanvullend beschik je over relevante (werk)ervaring met inkoop, contractbeheer en werken met klanten.
 • Kennis van Dynamics (of andere ERP-systemen) is een groot voordeel.
 • Je bent assertief, hands-on en weet snel verbanden te leggen
 • Je vindt het leuk om met verschillende systemen te werken en je bent bekwaam met MS Office.
 • Je hebt goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent fulltime (40 uur) beschikbaar
 • Locatie: Je bent werkzaam op de drie locaties Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg en soms vanuit huis.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Startsalaris tussen de €2.500 - €3.300,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Laptop en iPhone
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS)
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten. 

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. 
Nog aanvullende vragen? Mail naar: fleur.vanmourik@cbre.com.

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) samarbetar med kunder för att göra fastigheter till ett meningsfullt bidrag till organisatorisk produktivitet och resultat. Vår kontohanteringsmodell är kärnan i vår kundfokuserade strategi för att leverera integrerade fastighetslösningar. Varje kund har en engagerad ledare som supporteras av regionala och globala resurser, vilket ger tillgång till branschens mest robusta plattform. CBRE GWS levererar konsekventa, mätbart överlägsna resultat till våra kunder i varje steg av livscykeln, och inom olika branscher och geografiska områden.