CRM Assistant Makelaardij
Jobb-ID
135660
Annonserad
25-Sep-2023
Servicelinje
Advisory Segment
Rolltyp
Heltid
Välj ditt intresseområde
Administration, Marknadsföring, Försäljning & Hyra, Försäljning/Mäklare
Plats/platser
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

Ben jij klaar voor een uitdaging in een zakelijke en professionele omgeving en sta je te wachten om werkzaamheden op te pakken en deze in goede banen te leiden? Dan biedt Eefje Voogd Makelaardij je de perfecte plek!


Wat ga je doen?

Voor Eefje Voogd Makelaardij zijn wij op zoek naar een CRM Assistant. Je opereert in een zelfstandig functie waarbij je de medewerkers ondersteunt als het gaat om CRM systemen zoals Realworks, Funda en Nexxtmove. Je zorgt ervoor dat de systemen goed zijn ingericht, je maakt nieuwe gebruikers aan en zorgt dat de systemen dagelijks worden onderhouden. Daarnaast ben je de beheerder van o.a. Google, Facebook, LinkedIn en Flipsnack. Content en data base management is key tegenwoordig en jij speelt hier een grote rol in voor de organisatie. 

Als CRM Asisstant heb je ervaring in de makelaardij, heb je een goed gevoel voor marketing en kennen systemen en social media voor jou geen geheimen. Je kan goed zelfstandig werken en ziet het werk liggen zonder dat het je wordt aangereikt. Je bent de spil op het kantoor, want als het systeem niet werkt staan de medewerkers direct aan jouw bureau. Je werkt veel samen met de Marketing & PR Manager en spart samen over hoe de CRM systemen en social media nog beter ingezet kunnen worden voor marketing doeleinden. Tot slot ben je iemand die altijd op zoek gaat naar de nieuwe (digitale) trends en tools voor vastgoedmarketing en deze implementeert.

Voor deze rol zoeken we iemand die handig is met systemen en niet bang is om het wiel zelf uit te vinden. Je hoeft geen specifieke opleiding te hebben gevolgd, als de affiniteit met data, systemen en marketing er maar is. Het zou bijvoorbeeld een mooie rol kunnen zijn voor je als je hiervoor Team Assistent bent geweest in de makelaardij en je graag wilt doorgroeien.


Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO4 of HBO opleiding;
 • Je hebt enkele jaren aantoonbare werkervaring;
 • Je woont in of rondom Amsterdam;
 • Je hebt een sterke affiniteit met systemen en marketing;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt accuraat werken;
 • Je vindt het leuk om mensen te helpen en kunt prioriteiten stellen;
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen en een juiste werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.


Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een informele werkomgeving waar keihard gewerkt wordt maar wel mét een goede dosis humor, gezelligheid en waardering;
 • Een organisatie die continu in beweging is, op zoek is naar vernieuwing en ontwikkeling en waar we met elkaar hét verschil weten te maken;
 • Een passend salaris bij jouw kennis en ervaring;
 • Een telefoon;
 • Een laptop;
 • Pensioenregeling;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar en diverse uitjes;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris.


Wie is Eefje Voogd Makelaardij?

Eefje Voogd Makelaardij is gevestigd op de Parnassusweg in Amsterdam en maakt sinds 1 november 2021 integraal onderdeel uit van CBRE B.V.. Eefje Voogd Makelaardij richt zich op ontwikkeling, marketing, aan- en verkoop en verhuur van residentieel vastgoed.

Eefje Voogd Makelaardij is een ambitieus bedrijf met ongeveer 30 werknemers waarvan 80% vrouw. Je komt terecht in een team waarbij het motto ‘work hard, play hard’ hoog in het vaandel staat. Wees niet bang om in het diepe gegooid te worden en schroom niet om initiatief te tonen. Ons bedrijf bestaat uit 3 teams. Team bestaande bouw, team nieuwbouw en team verhuur. Je standplaats zal zijn op de Parnassusweg met af een toe een werkdag bij CBRE op The Core.

Solliciteren?

We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waarin je aangeeft waarom je kiest voor de Personal Assistant. Nog vragen? Onze recruiters beantwoorden ze graag via nlrecruitment@cbre.com.