Teknisk team lead
ID pracovnej pozície
74545
Uverejnené
07-Júl-2022
Servisná linka
GWS Segment
Typ práce
Plný úväzok
Oblasti záujmu
Inžiniering/ Údržba, Facility Management
Miesto/a
Falun - Dalarnas Lan - Sweden

Trivs du att arbeta i en internationell miljö i ett företag med starkt fokus på tillväxt? Som Teamledare/fastighetstekniker är du ansvarig för att utveckla medarbetare, leverans och relationen med kund. I tjänsten ingår också att vara en del i teknikerteamet och utföra service och underhåll. Placering är hos kund, en industrianläggning NKT i Falun. Brinner Du för ständiga förbättringar och är kommunikativ då är detta tjänsten för Dig!

CBRE´s uppdrag är att leverera och utveckla fastighetsrelaterade tjänster för att säkerställa att vår kunds medarbetare har en väl fungerande arbetsplats. Genom att arbeta med ständiga förbättringar, utvecklar vi metoder och processer för att alltid leverera med hög kvalitet. Som Teamledare är din viktigaste uppgift att supportera och utveckla vår leverans tillsammans med ett engagerat team.

CBRE är ett värderingsstyrt företag som arbetar utifrån våra värdeord RISE (Respect, Integrity, Service och Excellence). Dessa värderingar har vi med i alla delar av vårt arbete och vi vill att det skall genomsyra allt vi gör liksom att du som medarbetare hos oss också känner igen dig i dessa och vill leva efter dem.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·       Skapa och utveckla goda relationer med kund

·       Coacha och utveckla dina medarbetare på plats

·       Leda förändrings- och förbättringsarbete

·       Ansvar för budget och resultat och säkerställa att vi når överenskomna KPI

·       Hantera avtal och samarbete med samarbetspartners

·       Säkerställa en bra efterlevnad inom kvalitet, hälsa, säkerhet och arbetsmiljö

·       Vara delaktig i dagliga uppgifter på siten inom fastighetsunderhåll

·       Underhållsarbeten i mindre omfattning


Vi söker dig som är/har:

·       Relevant utbildning och har erfarenhet av serviceleverans, gärna från FM-branschen

·       Ledarerfarenhet med direkt personalansvar samt vana att leda genom andra

·       Förmågan att bygga starka relationer, både internt och externt och är kommunikativ

·       Erfarenhet av förbättringsarbete

·       Dokumenterad erfarenhet inom ekonomi

·       God datakunskap inom Officepaketet

·       Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift

·       Tekniskt intresse

För att lyckas i rollen är du lösningsorienterad med en god samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande och tar egna initiativ samt är bra på att slutföra arbetsuppgifterna. Vi värdesätter att du har ett stort kundfokus. Du stimuleras av en miljö som utmärks av stort engagemang och där förmågan att hantera snabba förändringar, kommunicera samt skapa goda relationer är av stor betydelse.

Vi erbjuder en omväxlande tjänst i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du vara med på den spännande tillväxtresa och förändringsprocess som företaget för närvarande genomgår. Vi är stolta över att LinkedIn 2017 utsåg CBRE till ett av världens 20 bolag där talanger helst vill arbeta och att Forbes 2018 valde ut CBRE till en av de bästa arbetsgivarna för kvinnor. CBRE har också blivit rankad #1 inom Real Estate i Fortune Magazines World’s Most Admired Companies för 2019, vilket vi är mycket glada över. Vi tror att vårt medvetna arbete kring vår företagskultur och People Management bidragit till denna utnämning!

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Falun. Start så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Känns denna roll intressant, skicka då in din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med vårt urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, 2022-08-14

Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef: Johan Laronsson, Tel nr 073 076 87 28


CBRE GWS
Globálne riešenia pre pracoviská spoločnosti CBRE (Global Workplace Solutions, GWS) spolupracujú s klientmi na tom, aby nehnuteľnosti mohli zmysluplne prispievať k organizačnej produktivite a výkonnosti. Náš model správy účtov je pri poskytovaní integrovaných riešení v oblasti nehnuteľností základom nášho prístupu zameraného na klientov.