Servicedesk Medewerker
ID pracovnej pozície
87674
Uverejnené
23-Jan-2023
Servisná linka
Advisory Segment
Typ práce
Plný úväzok
Oblasti záujmu
Administratíva, Správa Nehnuteľností
Miesto/a
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij communicatief sterk, hou je van problemen oplossen en wil je werken bij een grote vastgoedorganisatie? Dan is dit de functie voor jou! 

Wat ga je doen?
Als Servicedesk Medewerker bij CBRE Advisory ben je gezamenlijk met het Servicedesk team verantwoordelijk voor het verwerken van alle storingen en serviceverzoeken die binnenkomen op de afdeling Property Management. Jij bent diegene die de huurder als eerste contactpunt bij een storing, klacht of serviceverzoek vriendelijk en kundig te woord staat om tot een oplossing te komen. Vervolgens ga je creatief en doelgericht aan de slag om de melding naar tevredenheid te verhelpen en stuur je een of meerdere leveranciers aan. Gedurende dit proces houd je de verschillende stakeholders op de hoogte en schakel je waar nodig om bij te sturen. Je bent dus de spin in het web tussen de huurder, leverancier en het beheerteam.

Door het aannemen, beoordelen, verwerken en monitoren van de storingen en serviceverzoeken help je een optimaal resultaat voor de beheerportefeuilles te realiseren. Door servicegericht en communicatief vaardig te werk te gaan draag je daarnaast bij aan een hoge huurders tevredenheid en ben je van toegevoegde waarde voor opdrachtgevers, huurders en collega’s. Een centrale rol in onze dienstverlening. 

Jouw dagelijkse taken en verantwoordelijkheden zijn dus onder andere de volgende:
 • Het aannemen en verwerken van storingen, klachten, meldingen en service aanvragen per e-mail, rechtstreeks in onze systemen of telefonische;
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden;
 • Bezetting van de telefoonlijn bij de servicedesk;
 • Actief opvolgen van openstaande meldingen bij leveranciers;
 • Nabellen van huurders;
 • Ondersteuning bij het maken van klantgebonden rapportages.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau, verkregen door een opleiding of werkervaring;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring binnen een servicedesk functie;
 • Je bent gewend met IT systemen zoals Microsoft Office en CREM systemen;  
 • Je bent proactief, schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden en bent stressbestendig; 
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels;
 • *pre* Je beschikt over basis kennis van bouwkunde en/of installatietechniek.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE Advisory werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE Advisory wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Verder hebben wij ook een aantrekkelijke bonusregeling. 

Wat wordt je team?
De Servicedesk is een onderdeel van de Property Management afdeling, binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Advisory en bestaat uit 170+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door Operations & Improvement.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren? 
Reageer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com.