Technical Manager
ID loc de muncă
73951
Postat
01-Mar-2023
Linia de service
GWS Segment
Tipul postului
Full-time
Zone de interes
Inginerie/Întreținere
Locație/i
Schiphol-Rijk '- Noord-Holland - Netherlands

Als Technical Manager bij CBRE GWS ga jij on-site voor onze klant Juniper op Schiphol-Rijk werken. Je bent verantwoordelijkheid voor alle hard services op locatie.

Juniper Networks ontwikkelt en verkoopt netwerk producten, zoals bijvoorbeeld routers, switches en netwerk management software. Je komt te werken in een dynamisch bedrijf met informele bedrijfssfeer. CBRE GWS verzorgt het preventief en correctief beheer aan de klantinstallaties op locatie Schiphol-Rijk.

Het is een veelzijdige functie binnen een dynamisch omgeving waarin het teamverband belangrijk is. Wil jij deel uitmaken van het team, solliciteer nu!


Wat ga je doen?

Als Technical Manager ben je verantwoordelijk voor de hard services on-site bij Juniper.  Je onderhoudt contacten met (sub)contractors, je geeft advies over energiebesparingen en je behoudt goed contact met de operatie. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met hard services en het managen van contractors die het werk aan de klantinstallaties uitvoeren die voornamelijk bestaat uit koelinstallaties. Kennis  van  koelinstallaties is belangrijk en kennis van technische installaties is een pre; je bent in staat om een meerjaren onderhoudsplan op te stellen. Je zorg dat alle rapportages met betrekking tot het onderhoud aan de installaties op een juiste manier gedocumenteerd wordt.  Tevens ben je verantwoordelijk voor een juiste naleving van de health, safety & environment (HSE) richtlijnen. Aanvullend coördineer je, houd je toezicht op onderhoudswerkzaamheden die uitgevoerd worden door technici of aannemers on-site.

Je bent budget verantwoordelijk en altijd op zoek naar manieren om een excellente service aan de klant te leveren, met de belangen van CBRE in acht genomen. Je ondersteunt kleine projecten en rapporteert  aan de account director, gesitueerd in India. Hiervoor is het belangrijk dat je goede kennis hebt van zowel de Nederlandse als Engelse taal.  

Het is een internationale functie, aangezien de klant verschillende (kleine) locaties wereldwijd heeft, Voor een aantal locaties in EMEA zal je ook het technisch support gaan leveren. 


Wat heb je ons te bieden?


In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.

Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:

  • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding met relevant  kennis en ervaring van koelinstallaties en bij voorkeur ook van elektrische installaties (NEN3140) 
  • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring in Facilitair Management (hard services);
  • Je bent stressbestendig en je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Ervaring met budget forecast en verantwoordelijk zijn voor financiën;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Dit hebben wij jou te bieden!

  • Salaris tot €4.800,- bruto/maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen
  • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
  • 12 ADV dagen op basis van een fulltime dienstverband.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de ‘apply’ button. 


#indeedgwsnl