Finance Analyst
ID loc de muncă
41824
Postat
15-Apr-2022
Linia de service
GWS Segment
Tipul postului
Full-time
Zone de interes
Contabilitate/Financiar, Administrativ
Locație/i
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Voor onze "Local Facility Management" kant van de CBRE GWS, zijn wij opzoek naar een Finance Analyst! Interesse? Lees snel verder!

Dit ga jij voor ons betekenen!
In de functie van Finance Analyst geven wij jou een mooie uitdaging; ervoor zorgen dat CBRE Global Workplace Solutions financieel stevig ‘in control’ komt én blijft. Als Finance Analyst word je dan ook verantwoordelijk voor het volledige financiële beheer van verschillende middelgrote tot grote accounts in onder andere de financiële en technology sector. Denk hierbij aan grote internationale merken als Tesla, Indeed, WeWork, CarNext waarbij je verantwoordelijk gaat worden voor het financiele beheer hiervan.

Samen met een Finance Manger en een collega Finance Analyst ga jij onderdeel uitmaken van het Finance Team van de ‘Local Facility Managment’ kant van de organsiatie. Een LFM-account betreft een contract dat gemanaged wordt vanuit Nederland en waar business en dus omzet in Nederland ligt. Onze portefeuille bestaat momenteel uit 20 van dit soort grote en complexe contracten en maakt een significant deel uit van de omzet van GWS in Nederland.

Als Finance Analyst ben jij volledig verantwoordelijk voor alle maandafsluitingen, de financiële management rapportages, het budget beheer, de forecasting maar ook het werkkapitaalbeheer. Als Finance Analyst ben je een belangrijke schakel tussen de lokale operatie en het internationale accountmanagement. Dit geeft een interessante dynamiek aan de functie met het nodige stakeholdermanagement voor zowel de internationale accountmanagementteams, als de operationele teams in Nederland omdat zij jou zullen zien als hún financial point of contact. Verder lever je een belangrijke bedragen in diverse verbeterprojecten waarbij je kunt denken aan het opzetten en verbeteren van rapportages, implementeren van BI en het maken van efficiency slagen.

Wat vragen wij van jou?
 • Een Bachelor of Master diploma richting Bedrijfseconomie, Accounting of Controlling.
 • Meerdere jaren relevante werkervaring, maandafsluitingen zijn voor jou geen onbekend speelveld.
 • Je bent een teamplayer met een flexibele mindset en attitude, analytisch goed onderlegd, nauwkeurig en energiek.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden in Excel en het opstellen van rapportages.
 • Een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord én geschrift.
 • Ervaring met Microsoft Dynamics AX is een pre.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Startsalaris tussen de €3.000 - €4.000 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Laptop, iPhone en additionele reiskosten- en thuiswerk- en thuiswerkplekvergoeding.
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen.
 • 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.
 • Locatie: je werkt vanuit huis, account locaties of 1-2 dagen vanuit ons (HQ) kantoor in de Amsterdamse Schinkelhaven.

Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS)
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik (Corporate Recruiter) via fleur.vanmourik@cbre.com


CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) colaborează cu clienții pentru ca domeniul imobiliar să contribuie semnificativ la productivitatea și performanța organizațională. Modelul nostru de management al conturilor se află în centrul abordării noastre orientate pe client, pentru a furniza soluții imobiliare integrate.