Consultant Aanhuur Offices | Rotterdam
ID loc de muncă
37727
Postat
02-Dec-2022
Linia de service
Advisory Segment
Tipul postului
Full-time
Zone de interes
Vânzări și Leasing, Ajutor de Vanzari, Vânzări/Brokeraj
Locație/i
Rotterdam '- Zuid-Holland - Netherlands

In de rol van aanhuur specialist neem je de bedrijven onder je hoede om te kijken wat de beste huisvestingsoplossing is die de strategie van deze bedrijven ondersteunt. Niet voor de korte termijn, echt voor de langere duur. Je onderhoudt contact met deze bedrijven en wordt vast aanspreekpunt op het moment dat er een vraag speelt inzake huisvesting. Jij bent de aanhuur/ commerciële specialist, je werkt samen met een team van specialisten om de cliënt het beste advies te kunnen geven.  

Je hebt iedere dag de mogelijkheid een kijkje te nemen in de keuken van niet de minste bedrijven. 

Wat ga je doen?
In deze rol van Consultant ben verantwoordelijk om onze cliënten en relaties in regio Zuid-Holland te bedienen vanuit ons kantoor in Rotterdam met het brede pallet van CBRE Advisory diensten en services. Je initieert en onderhoudt contacten met eindgebruikers van vastgoed. Wij werken veel voor internationaal opererende corporates, maar ook voor lokale organisaties en ondernemingen. Op deze wijze kom je dus met tal van verschillende bedrijven in aanraking. Als gevolg van onze integrale visie op onze advisering zal je hierbij intensief samenwerken met diverse collega’s van verschillende CBRE Advisory disciplines en achtergronden. Je ontwikkelt daardoor niet alleen je commerciële vaardigheden, je leert mee te denken op strategisch niveau. Ieder specialisme in vastgoed en huisvesting is binnen CBRE Advisory namelijk stevig verankerd. In dit kader werk je veelvuldig in steeds wisselende en optimaal samengestelde teams. 

Jouw taken bestaan onder meer uit het schrijven van strategische adviesrapportages, het voorbereiden en begeleiden van bezichtigingen en het voorbereiden en voeren van (her-)onderhandelingen. Naast deze taken zal je tevens een rol vervullen in de steeds verdere ontwikkeling en optimalisering van onze producten en diensten en denk je actief mee over nieuwe mogelijkheden, initiatieven en kansen. Bovendien werk je veelvuldig samen met onze landelijk opererend Occupier Services team waardoor je vanuit Rotterdam een optimale aansluiting vindt bij ons (inter-)nationale netwerk van collega’s en cliënten. 

Doelstelling is om vanuit je rol als Consultant een actieve invulling te geven aan de initiatie van de verdere groei van onze Occupier Services activiteiten in de regio Zuid-Holland én het bijbehorende CBRE city-team. 

Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding van onze mensen om deze een solide en brede basis te geven voor hun toekomstige carrière. 

Wat vragen wij van jou?  
  • Je bent in het bezit van een HBO of WO-diploma;  
  • Je bent werkzaam in een commerciële functie; 
  • Je hebt interesse in achtergrond van diverse bedrijven; 
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden; 
  • Je hebt uitstekende acquisitievaardigheden; 
  • Je werkt accuraat, ook onder tijdsdruk en hebt een uitstekend kwaliteitsbesef;
  •  Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Wat hebben wij jou te bieden? 
Bij ons werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive.
  
Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coaching trajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière. 

Binnen CBRE Advisory wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wie word je team? 
Binnen het City team Rotterdam maak je deel uit van een enthousiaste groep mensen bestaande uit consultants en team assistents. De omgeving waarin je werkt is professioneel en dynamisch, evenals je collega’s. Wij waarderen ondernemerschap, verantwoordelijkheid en samenwerking.  

Binnen Advisory & Transaction Services (A&T) Office in Nederland zijn z’n 55 personen werkzaam verdeeld over zes vestigingen (Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle). In teams werken wij samen om aan- en verhuur in de regio zo optimaal mogelijk te begeleiden. Uniek is dat wij aan de kant van de eindgebruiker binnen het team Occupier Services met 190 man vertegenwoordigd zijn, sinds jaar en dag hebben wij een unieke integrale propositie waar wij erg trots op zijn!

Wie is CBRE Advisory? 
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren?
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! We verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91. Vanzelfsprekend wordt jouw sollicitatie uiterst vertrouwelijk behandeld.