Waste Operator
ID da função
126151
Publicado
06-Dec-2023
Linha de serviço
GWS Segment
Tipo de trabalho
A tempo inteiro
Áreas de interesse
Engenharia / Manutenção, Gestão de Instalações, Saúde e Segurança / Meio Ambiente
Localização(ões)
Haarlem '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij op zoek naar een leuke baan als Waste Operator en wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? Als Waste Operator ben je onderdeel van het CBRE-team op de locatie van MSD in Haarlem en werk je nauw samen met de Teamlead Waste vanuit CBRE.  

Als Waste Operator ben je verantwoordelijk voor de operationele facilitaire services en diensten op het gebied van Waste on site bij onze klant MSD in Haarlem. MSD is een van ’s werelds toonaangevende farmaceutische bedrijven met als doel het meest vooraanstaande onderzoek intensieve-biofarmaceutische bedrijf ter wereld zijn. In Haarlem richt MSD met name op het verpakken van de medicijnen.
 
Wat ga je doen?  
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de inzameling van gescheiden afval en opslag van de afvalstromen.

MSD kent zowel de gewone afvalstromen als GMP afval en gevaarlijk afval. Jij zamelt deze in, en zorgt dat ze gescheiden opgeslagen worden, zodat het op de meest efficiënte manier (kosten en milieu) buiten de locatie verwerkt kan worden. 

Als Waste Operator ben je samen met je collega's zowel binnen als buiten aan het werk. Er zijn verschillende werkzaamheden waarop je ingezet kunt worden.  Je werkt bijvoorbeeld op de afdeling waar je bij de klant het afval ophaalt. Je controleert dit op correcte scheiding en zorgt dat het in de juiste containers belandt. Je zorgt voor een sluitende administratie en controleert actief of voor het GMP afval de juiste documentatie beschikbaar is met het oog op GDP. Tevens werk je met gevaarlijk afval. Je weet hoe je daarmee moet omgaan en houd je aan de wet- en regelgeving rondom dit afval. Je bent je bewust dat je voor een farmaceut werkt en kunt goed volgens procedure opereren en communiceren. Correcte labeling is je niet vreemd en haalt energie uit het samenwerken met verschillende afdelingen van MSD. Je denkt mee en draagt verbeteringen aan die passen binnen de bedrijfsvoering van MSD. Daarnaast vind je het leuk om zelf ook af en toe op de heftruck afval op te halen van verschillende afvalpleinen waarop afval verzamelt wordt. Ook is er een afdeling waar glaswerk uit het laboratorium wordt schoongemaakt. 

Je bent klantvriendelijk, werkt veilig en milieubewust. Daarnaast ben je ambassadeur van CBRE GWS met de daarbij behorende verantwoordelijkheden.  
  
Wat heb jij te bieden? 
 • Een Mbo 3 opleiding richting grondverzet, loonwerk of een technische opleiding;
 • Je hebt de basis trainingen ADR en PGS15 gevolgd of bereid deze te volgen;
 • Je bent stressbestendig;
 • Je bent punctueel, je kunt snel schakelen en houdt het overzicht in complexe situaties; 
 • Je bent bereid om fulltime in de twee ploegen te werken;
 • Je beschikt over eigen vervoer;
 • Jouw klantgerichtheid en organisatiesensitiviteit maakt het verschil voor de klant; 
 • Goede kennis van Nederlandse taal in woord en geschrift.  
 
Dit hebben wij jou te bieden! 
 • Startsalaris van € 2.500,- tot € 3.500,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur) afhankelijk van kennis en expertise 
 • 8,33% Vakantiegeld,  
 • 25 vaste verlofdagen, 12 ADV dagen en tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek 
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de CBRE Academy of externe opleiders. 
 
Over CBRE Global Workplace Solutions 
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten. 
 
Solliciteren 
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de button. Nog vragen? Neem contact op Tommy van Thienen via tommy.vanthienen@cbre.com.

#indeedgwsnl