Technical Supervisor
ID da função
97370
Publicado
17-Jan-2023
Linha de serviço
GWS Segment
Tipo de trabalho
A tempo inteiro
Áreas de interesse
Engenharia / Manutenção
Localização(ões)
Naaldwijk '- Zuid-Holland - Netherlands
Als Technical Supervisor bij CBRE GWS ga jij onsite voor onze klant Royal Flora Holland in Naaldwijk. Het is een veelzijdige functie binnen een dynamisch en informele omgeving waarin het teamverband belangrijk is. Wil jij deel uitmaken van het team, solliciteer nu!

Wat ga je doen?
Als Technical Supervisor draag je de verantwoordelijkheid voor het technisch beheer en onderhoud van het pand. Jij bent werkzaam op meerdere facetten in het bedrijf. Zo werk je op kantoor, maar ook in de operatie.

Je stuurt en coacht monteurs in de voorbereiding van de onderhoudswerkzaamheden en de planning hiervan. Er wordt veel gewerkt met contractors en sub-contractors. De monteurs van deze -veelal gespecialiseerde- toeleveranciers worden door jou geïnstrueerd over bijvoorbeeld de staat van de installaties en wat er van hen verwacht wordt. Je hebt een coachende rol en tijdens de uitvoering van het werk zie je toe op een correcte uitvoering van het werk alsmede een juiste naleving van de health, safety & environment (HSE) richtlijnen. Je rapporteert aan de CBRE GWS Site Manager op locatie.

In deze veelzijdige en dynamische functie heb je kennis van pandbeheer, zoals HVAC en elektrotechniek. Daarnaast ben je bekent met storingen en onderhoud en behoren ook de administratieve taken tot jouw pakket. Je mag werkvergunningen verschaffen, offertes opmaken, PO’s aanvragen, maar bent ook in contact met leveranciers en hebt een begeleidende een aansturende functie.

Wat heb je ons te bieden?
In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. Voor jou betekent dit, dat houding en attitude een doorslaggevende factor vormt voor CBRE in de keuze voor onze nieuwe collega.

Idealiter neem jij daarnaast het volgende mee:
 • Je beschikt over een MBO-diploma, bijvoorbeeld in een technische afstudeerrichting zoals Elektrotechniek, of werktuigbouwkunde;
 • Je hebt ervaring met SAP
 • Je hebt kennis van gebouwgebonden installaties;
 • Kennis van E-installaties is een pré;
 • Bent bekend met HSE-richtlijnen;
 • Je werkt 5 dagen op locatie van RFH Naaldwijk;
 • Hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Storingsdiensten zijn onderdeel van deze functie

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Een startsalaris tot €4.300,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Laptop en iPhone;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • 12 Adv-dagen bij een fulltime dienstverband
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Nog vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik via fleur.vanmourik@cbre.com
CBRE GWS
A CBRE Global Workplace Solutions (GWS) trabalha com os clientes para tornar o setor imobiliário um promotor da produtividade e do desempenho organizacional. O nosso modelo de gestão é focado no cliente e procura fornecer soluções integradas na área imobiliária. Os Serviços de Consultoria da CBRE incluem Serviços de Consultoria e Transação, Mercados de Capitais, Gestão de Projetos, Avaliação e Serviços de Consultoria.