Servicedesk Medewerker
ID da função
41873
Publicado
05-Jun-2022
Linha de serviço
Advisory Segment
Tipo de trabalho
Part time
Áreas de interesse
Contabilidade / Finacne, Atendimento ao Cliente, Gestão de Instalações, Gestão da Propriedade
Localização(ões)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands, The Hague '- Zuid-Holland - Netherlands, Utrecht '- Utrecht - Netherlands
Word jij gelukkig van een tevreden klant? Houd jij je hoofd koel bij storingsmeldingen en krijg jij energie van schakelen tussen huurders, aannemers en leveranciers? Dan zijn we bij CBRE op zoek naar jou voor de functie van Servicedesk Medewerker! 

Her Servicedesk team op de Property Management afdeling van CBRE Advisory is namelijk op zoek naar zowel part-time als full-time Servicedesk medewerkers!

Wat ga je doen?
Als Servicedesk Medewerker bij CBRE ben je gezamenlijk met je collega's van het servicedesk team verantwoordelijk voor het verwerken van alle storingen die binnenkomen. Jij bent diegene welke de huurder als eerste contactpunt bij een storing, klacht of serviceverzoek vriendelijk en kundig te woord staat om tot een oplossing te komen. Je stuurt vervolgens de gewenst leverancier aan en houd de verschillende stakeholder gedurende dit proces op de hoogte totdat de storing naar tevredenheid is verholpen. Je bent dus de spin in het web tussen de huurder, leverancier en het beheer team. 

Door het aannemen, beoordelen, verwerken en monitoren van de storingen en serviceverzoeken help je een optimaal resultaat voor de beheerportefeuilles te realiseren. Door servicegericht en communicatief vaardig te werk te gaan draag je daarnaast bij aan een hoge huurders tevredenheid en ben je van toegevoegde waarde voor opdrachtgevers, huurders en collega’s. Een centrale rol in onze dienstverlening. 

Jouw dagdagelijkse taken en verantwoordelijkheden zijn dus onder andere de volgende:
 • Het aannemen en verwerken van storingen, klachten, meldingen en service aanvragen per e-mail, rechtstreeks in onze systemen of telefonische;
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden;
 • Bezetting van de telefoonlijn bij de servicedesk;
 • Actief opvolgen van openstaande meldingen bij leveranciers;
 • Nabellen van huurders;
 • Ondersteuning bij het maken van klantgebonden rapportages.

Wat vragen wij van jou? 
 • mbo of hbo werk- en denkniveau;
 • stressbestendig;
 • oplossingsgericht;
 • beschikbaar voor minimaal 16 uur per week (full-time is ook mogelijk);
 • communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Dit hebben wij jou te bieden!
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 
Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen binnen je functie.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Over het team!
De servicedesk is een onderdeel van de Property Management afdeling, binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 120+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door  Operations & Improvement.

Over CBRE Advisory
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.