Servicemedewerker
ID da função
98607
Publicado
26-May-2023
Linha de serviço
GWS Segment
Tipo de trabalho
A tempo inteiro
Áreas de interesse
Administrativa, Gestão de Edifícios, Comunicações / Relações Públicas, Consultando, Atendimento ao Cliente, Gestão de Instalações
Localização(ões)
Eindhoven '- Noord-Brabant - Netherlands

In deze functie werk je als Servicemedewerker voor ons Deloitte account, op de kantoor locatie in Eindhoven. Jij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie op deze locaties. Interesse? Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Als Service Medewerker ben je onderdeel van het CBRE team dat werkzaam is op de locatie van onze klant Deloitte in Eindhoven. Jij bent niet de enige Service Medewerker, want naast jou is er nog een andere service medewerker op locatie. Het hele CBRE-team dat werkt op ons Deloitte account bestaat uit: service medewerkers, receptionistes en de Facility supervisor.

Voor deze rol is het belangrijk dat je flexibel bent, je vind het niet erg om met de andere Service Medewerker de werkdagen af te wisselen en op bijspringen bij de receptie of andere afdelingen zeg jij geen nee. Dagelijks verwerk je een aantal vaste werkzaamheden en klanten melden (ver-) storingen die opgepakt worden door ons team. Om dit in goede banen te leiden zorg jij dat je op de hoogte bent van wat bij de klant speelt en houd je rekening met ad-hoc wensen of behoeften. In deze functie ben je 75% van je tijd bezig met administratieve taken en besteed je 25% van je tijd aan operationele zaken.

Andere zaken waar jij je mee bezig gaat houden zijn o.a.:

 • Beheren van de postkamer;
 • Receptie bemannen indien gevraagd;
 • Zelfstandig uitvoeren van kleine reparaties (hang- en sluitwerk, timmerwerk);
 • Uitvoeren van controlerondes en (periodieke) inspecties om storingen vroegtijdig te constateren;
 • Deelnemen aan het periodiek werkoverleg;
 • Het controleren van en in acht nemen van EHS (Environment, Health & Safety) voorschriften bij uitvoering van werkzaamheden;
 • Proactief melden en verhelpen van onveilige situaties.


Wat heb je ons te bieden?

 • Je hebt eerdere ervaring opgedaan als bijvoorbeeld huismeester;
 • Je bent bekend met veiligheidsvoorschriften en beschikt over VCA of bereid dit te halen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en enige kennis van de Engelse taal
 • Locatie: Deloitte kantoor in Eindhoven.
 • Aantal uren: 40 uren.


Dit hebben wij jou te bieden!

 • Startsalaris €2.400,- tot €3.000,- bruto/maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Reiskostenvergoeding, vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, 12 Adv-dagen bij een fulltime dienstverband, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.


Ben jij de Servicemedewerker welke wij zoeken?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie door te reageren via onderstaande knop. Heb je aanvullende vragen, neem dan contact op met Fleur van Mourik via fleur.vanmourik@cbre.com

#indeedgwsnl

CBRE GWS
A CBRE Global Workplace Solutions (GWS) trabalha com os clientes para tornar o setor imobiliário um promotor da produtividade e do desempenho organizacional. O nosso modelo de gestão é focado no cliente e procura fornecer soluções integradas na área imobiliária. Os Serviços de Consultoria da CBRE incluem Serviços de Consultoria e Transação, Mercados de Capitais, Gestão de Projetos, Avaliação e Serviços de Consultoria.