Medewerker Lease Administratie (32-40 uur)
ID da função
101527
Publicado
23-Jan-2023
Linha de serviço
Advisory Segment
Tipo de trabalho
A tempo inteiro
Áreas de interesse
Administrativa
Localização(ões)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Krijg jij veel energie van een baan waarin je verantwoordelijk bent voor de juiste vertaling van de commerciële afspraken met huurders naar onze systemen? Waarin je nauw samenwerkt met diverse specialisten op gebied van commercieel vastgoed? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! 

Wat ga je doen?
Als Lease Administrator zorg je voor de vertaling van de afspraken vastgelegd in huurovereenkomsten naar onze vastgoedmanagement systemen. Hierin werk je nauw samen met de Commercial Managers van de accountteams. De hieruit voortvloeiende huurfacturatie, debiteurenadministratie en maandrapportages zorgen ervoor dat de accountteams een constant hoog niveau van dienstverlening kunnen bieden aan onze klanten. 

Jouw taken omvatten:
 • Vastleggen van essentiële contractuele gegevens uit nieuwe huurovereenkomsten;
 • Vastleggen van mutaties op bestaande huurovereenkomsten;
 • Coördinatie en vastlegging van huurovereenkomsten voortvloeiend uit nieuwe beheeropdrachten; 
 • Kwaliteitscontroles op de informatie vastgelegd in huurovereenkomsten;
 • Signaleren, bewaken en vastleggen van kritieke deadlines voortvloeiende uit huurovereenkomsten;
 • Informeren van Commercial Managers over kritieke deadlines.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je hebt een afgeronde mbo/hbo-opleiding, bij voorkeur in een vastgoed(gerelateerde) en/of juridische studierichting; 
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring, waarbij het een pré is als je werkervaring hebt binnen het commercieel vastgoed;
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot huurovereenkomsten en overige aan huurovereenkomsten gerelateerde juridische documenten;
 • Een pré is het als je ervaring hebt met onze vastgoedsystemen YARDI en/of SAP; 
 • Je hebt kennis van Excel;
 • Je bent nauwgezet, communicatief sterk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam, in ieder geval bereid tot reizen naar Amsterdam.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Bij CBRE wordt hard gewerkt om de verwachtingen van onze klanten van de beste service te voorzien. 
Maar daarnaast werken wij ook graag aan jouw ontwikkeling. Via o.a. de CBRE Academy bieden wij je uitgebreide mogelijkheden om je commerciële kwaliteiten en je kennisniveau verder te vergroten. 

Wij vinden het belangrijk om naast je werk ook andere leuke uitdagingen te bieden. Daarom organiseren wij verschillende sportevenementen, bieden wij je de gelegenheid mee te doen aan o.a. bedrijfshockey, voetbal en regelen wij een forse korting op je abonnement op sportscholen in het hele land. 

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een concurrerend salaris;
 • Een bijna premievrij pensioen;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een iPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling.

Wat wordt je team?
De Lease Administrator werkt in een centraal team (Operations & Improvement) binnen Property Management met diverse experts. 

Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Advisory en bestaat uit 170+ collega’s. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgevers en hun huurders.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren? 
Reageer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com.