Medewerker Business Operations (32-40 uur)
ID do trabalho
85801
Publicado
18-Jan-2023
Linha de serviço
GWS Segment
Tipo de função
Período integral
Localização(ões)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij goed met cijfers en kan jij secuur werken? Word je blij van een afwisselend takenpakket en een organisatie waar wij altijd op zoek zijn naar verbeteringen? Dan biedt ons Business Operations Team jou de juiste plek. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor minimaal 32 uur per week.

Wat ga je doen?
In deze rol ondersteun je binnen het Business Operations Team verschillende afdelingen op financieel administratief gebied in de breedste zin van het woord. 

Na een uitgebreid inwerktraject, waarin je je alle processen en administratieve werkzaamheden eigen zult maken, zal jij je bezig gaan houden met de administratie van onze projecten en alle bijbehorende financiële zaken. 

Je houdt je dagelijks bezig met het aanmaken van projecten, verzamelen van contractstukken en de gegevens die nodig zijn om de facturatie te kunnen uitvoeren. Daarbij ben je kritisch en controleer je de aangeleverde informatie zodat de opzet en basis van de facturatie op orde is.

Je verzorgt de maandelijkse facturatie in nauwe samenwerking met de contractmanagers en onze Finance afdeling. Dit proces is gelinkt aan de urenadministratie en controle op de facturatiebedragen is essentieel. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer, interne communicatie/rapportage hierover en het maken van eventuele correcties. Daarnaast verzorg je het plaatsen van project gerelateerde bestellingen en zorg je voor correcte registratie en het doorbelasten van deze kosten binnen de projecten.

Naast het factureren en alles wat daar bij komt kijken is het Business Operations Team ook verantwoordelijk voor de projectadministratie voor onze opdrachtgevers in een online platform. Hieronder valt het aanmaken van projecten, inlezen van budgetten, plaatsen van bestellingen en het verwerken van de facturen en betalingsherinneringen. Ook het geven van demo’s aan onze opdrachtgevers en het zorgen voor een correcte opzet van de projecten binnen dit platform is onderdeel van jouw werk.

Het Business Operations Team heeft daarnaast een belangrijke ondersteunende rol richting collega’s. Dit houdt o.a. in het beantwoorden van binnenkomende vragen over projecten, registratie van projecten en uren, facturen en overzichten. Maar ook het verzorgen van rapportages, nieuwe collega’s trainen in de systemen etc.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt werkervaring in een financieel administratieve richting;
 • Je bent nauwkeurig en punctueel;
 • Je hebt cijfermatig inzicht en een analytisch denkvermogen;
 • Je bent servicegericht en proactief ingesteld;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en ziet het belang in van een goede samenwerking;
 • Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling, een collegiale houding, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Als Medewerker Business Operations ben je in staat een groot aantal ballen tegelijkertijd in de lucht te houden, zonder het overzicht kwijt te raken. Je bent te allen tijde in staat ad-hoc werkzaamheden op te pakken. Je staat stevig in je schoenen, je bent toegankelijk en hebt een natuurlijke overtuigingskracht.

Voel je je aangesproken in deze functie maar beschik je nog niet over alle skills? Ben je wel bereid dit te leren? Dan nodigen wij je uit om toch te reageren!

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE Advisory werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Bij CBRE Advisory wordt hard gewerkt om de verwachtingen van onze klanten van de beste service te voorzien. Maar daarnaast werken wij ook graag aan jouw ontwikkeling. Via o.a. de CBRE Academy bieden wij je uitgebreide mogelijkheden om je commerciële kwaliteiten en je kennisniveau verder te vergroten. 

Wij vinden het belangrijk om naast je werk ook andere leuke uitdagingen te bieden. Daarom organiseren wij verschillende sportevenementen, bieden wij je de gelegenheid mee te doen aan o.a. bedrijfshockey, voetbal en regelen wij een forse korting op je abonnement op sportscholen in het hele land. 

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een concurrerend salaris;
 • Een bijna premievrij pensioen;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een sportregeling, waarbij je je kunt aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een iPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling.

Wat wordt je team?
Binnen het Business Operations Team wordt hard gewerkt; onze mensen zijn heel loyaal aan het team en de opdrachtgevers. Wij helpen elkaar uit de brand, staan voor elkaar klaar en halen alles uit de kast om samen een goed resultaat neer te zetten. 

Het Business Operations Team werkt voor de business lines Advisory & Transaction Services (A&T) en Development Services (DS). 

De business line Advisory & Transaction Services Occupier is een platform binnen CBRE Advisory waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvesting – en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE Advisory worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en constructies. Het team werkt samen met weer andere teams van makelaars en beheerders. Samen maken we voor onze opdrachtgevers plannen voor het renoveren en her ontwikkelen van commercieel vastgoed. Plannen die we vervolgens ook zelf uitvoeren.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren? 
Reageer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com.