Contract Support Coordinator
ID do trabalho
137158
Publicado
19-Set-2023
Linha de serviço
GWS Segment
Tipo de função
Período integral
Localização(ões)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Als Administratief Financieel medewerker (intern ook wel Contract Support genoemd) maak jij onderdeel uit van het CBRE team dat werkzaam is voor verschillende van onze klanten, denk aan: Tesla, Indeed en WeWork. 

Jij draagt de verantwoordelijkheid voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden binnen het team. Hierbij kun je denken aan inkoop en voorraadbeheer, orderadministratie, mailbeheer, factuur administratie, het opstellen en beheren van CBRE’s registratiesystemen en indien noodzakelijk ad-hoc rapportages.

Jij bent succesvol als de contractueel overeengekomen KPI’s behaald worden, de klant tevreden gehouden wordt en kansen en verbeteringen weet te realiseren. Daarbij zorg jij te allen tijde voor een professioneel imago naar klanten en bezoekers.

Contract
Je bewaakt de contractueel overeengekomen dienstverlening met de klanten. Je zorgt dat je besparingsmogelijkheden identificeert en waar mogelijk implementeert om de besparingsdoelen in het contract te maximaliseren. Je hebt een commercieel oog en bent nauw betrokken bij de verbetering van inkoop en voorraadbeheer. Je ondersteunt het management met het opstellen van diverse rapportages van zowel de klant als CBRE.

Operationeel
Als Contract Support Medewerker houd je je bezig met de inkoop van onderdelen en benodigdheden. Je schakelt hiervoor met toeleveranciers waar je scherp weet in te kopen. Je bouwt relaties op met leveranciers. Aanvullend draag je zorg voor een correct voorraadbeheer en uitgifte van onderdelen en benodigdheden

Kwaliteit
Je zorgt met jouw team voor een optimale naleving van de QHSE-vereisten. Je ziet erop toe dat de externe dienstverleners (Subcontractors) ook via deze vereisten hun werk doen. De eventuele risico’s en gevaren rapporteer je in de QHSE Management Portal. Daarnaast deel je best practices en innovatie en zorg je ervoor dat er continu efficiëntie wordt bereikt. Je weet de klant iedere keer te verrassen door de kansen die jij weet te signaleren.

Finance
Je ondersteund bij het facturatieproces, het berekenen van de marges, maken van facturen en de opvolging daarvan. Je hebt enige ervaring met het maken en beoordelen van diverse managementrapporten zoals P&L, WIP, Debt, OPO's & Invoice Pool.

Daarnaast bent je verantwoordelijk over het P2P-proces: van inkooporder tot aan factuurverwerking. Daarnaast zal je ook samen met de klant en de Lead Contract Support de betaling van de facturen overeenkomen en zorgen dat alles op tijd gefactureerd wordt.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je beschikt over minimaal een MBO-diploma
 • Aanvullend heb je 2 - 4 jaar relevante werkervaring én heb je aantoonbaar ervaring met administratie
 • Kennis van Dynamics (of andere ERP-systemen) is een groot voordeel
 • Je vindt het leuk om met verschillende systemen te werken en je bent bekwaam met Excel
 • Je hebt een goede Nederlandse en Engelse taalvaardigheid
 • Ervaring met werken in matrixorganisaties is een pré
 • Locatie: vanuit huis of op ons hoofdkantoor "The Core" in Amsterdam Schinkelhaven.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Startsalaris tot €2.850,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Laptop, iPhone en een aanvullende thuiswerkvergoeding
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!
 • 12 ADV-dagen per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Interesse?
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je nog aanvullende vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik (Corporate Recruiter) via fleur.vanmourik@cbre.com

#indeedgwsnl