Campus Recruiter
ID do trabalho
77603
Publicado
31-Ago-2022
Linha de serviço
Advisory Segment
Tipo de função
Período integral
Localização(ões)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Wil jij aan de slag binnen het Recruitment bij een grote vastgoedonderneming? Ben jij dé spin-in-het-web die wij zoeken en ben je klaar voor een grote uitdaging? Zie je het verbinden van mensen als jouw kracht en houd je er van veel verschillende ballen in de lucht te houden? Dan hebben wij de functie voor jou. Lees snel verder en solliciteer direct! 

Wat ga je doen?
Als Campus Recruiter ben jij hét aanspreekpunt binnen de organisatie. Je bent gezamenlijk met meerdere collega’s verantwoordelijk voor het aantrekken van talent voor CBRE. In je rol ben je de steun en toeverlaat van de business met betrekking tot werving en selectie. Je fungeert als adviseur om de managers te helpen bij het maken van de juiste beslissing. Daarnaast zal je de organisatie van recruitment events op je nemen, om zo nieuw jong talent aan te trekken voor de organisatie. 

Jouw verantwoordelijkheid en focus zal liggen op de gehele werving en selectie in de organisatie. Je zal je focussen op de werving van kandidaten met maximaal 0 tot 2 jaar werkervaring. De gehele onderlaag van de organisatie breed zal jij op pakken. Dit houdt bijvoorbeeld in het opstellen en plaatsen van vacatureteksten, het verwerken van sollicitaties, het selecteren van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken. Je weet je doelgroepen goed en snel te bereiken door gebruik te maken van de juiste recruitmenttools, zoals jobboards, social media en andere netwerken. Uiteraard wordt er van je verwacht dat je naar aanleiding van de gesprekken snel schakelt tussen de kandidaat en de manager om zo het proces goed en voorspoedig te laten voorlopen.

Naast de dagelijkse werving van talent is een andere belangrijke verantwoordelijkheid om CBRE neer te zetten als een aantrekkelijke werkgever in de markt. Gezamenlijk met je mede Recruiters denk je na over Employer Branding en goed werkgeverschap. 

Het Recruitment team is onderdeel van het People/HR team van CBRE. Je werkt nauw samen met collega’s van de verschillende disciplines binnen HR zoals Operations, Learning & Development, Payroll en onze Business Partners. Het is daardoor mogelijk om van hen meer te leren en gezamenlijk interne projecten op te pakken.  

Wat heb je ons te bieden? 
 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op hbo- of wo niveau;
 • Je hebt 0 tot 2 jaar relevante werkervaring in recruitment als Recruiter of aan de bureauzijde; 
 • Tijdens je studie heb je nevenactiviteiten (op)gedaan;
 • Je bent leergierig, voelt je snel verantwoordelijk en hebt een proactieve instelling; 
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden; 
 • Je bent dienstverlenend ingesteld en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Verder hebben wij ook een aantrekkelijke bonusregeling. 

Wat wordt je team?
Het People (HR) team in Nederland is een divers team die de belangen behartigd van de medewerkers, managers en het bestuur. Naast je rapportage lijn in Nederland werk je ook samen met collega’s uit andere landen binnen het recruitment vak. Door deze samenwerking is het mogelijk kennis te delen en zo verder te groeien in je functie. 

In Nederland is het team onderverdeeld in verschillende expertises: Business Partners, Operations, Learning & Development en Recruitment. De samenwerking tussen deze expertises en de HR Director van Europa die in Nederland werkzaam is zien wij als team veel kansen en kunnen wij echt een stempel drukken binnen de organisatie.  

Naast hard werken maken wij natuurlijk ook tijd voor leuke activiteiten. Er worden geregeld leuke borrels, etentjes en andere activiteiten georganiseerd met het team. Het is een hecht team waar informeel met elkaar wordt omgegaan in een zakelijke professionele organisatie. 

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Solliciteren? 
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! Wij verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Onze recruiter Valérie van der Kloot Meijburg beantwoordt ze graag via valerie.meijburg@cbre.com