Office Manager
Numer oferty
72697
Opublikowano
27-sty-2023
Linia biznesu
Advisory Segment
Typ stanowiska
Pełny etat
Obszary zainteresowań
Zarządzanie Budynkiem, Zarządzanie Obiektami
Lokalizacja/e
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Wil jij onderdeel zijn van hét nieuwste kantoorconcept van Amsterdam? Ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière en een ondernemende en zelfstandige Office Manager? Houd jij ervan om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij de perfecte uitdaging voor jou! 

Wat ga je doen?

In deze functie is geen dag hetzelfde en ben je van alle markten thuis! Jij biedt in onze groeiende organisatie ondersteuning in de breedste zin van het woord. Je bent in samenwerking met de andere Office Managers verantwoordelijk voor alle organisatorische en facilitaire zaken binnen de organisatie. Jij zorgt voor de uitstraling en representativiteit van het pand en fungeert als aanspreekpunt voor collega’s en leveranciers. Verder bestaan je werkzaamheden o.a. uit het beheren van administratieve taken en procedures, het controleren van facturen, inkomende correspondentie verwerken, storingen uitzetten, voorraadbeheer (o.a. kantoorartikelen), het uitgeven van parkeerpassen, ondersteuning van het Catering team en het verzorgen van relatie- en personeelsgeschenken (bloemen, jubileum, geboorte, afscheid etc.). 

Naast bovenstaande werkzaamheden ben je ook verantwoordelijk voor het opzetten van kleine events, het welkom heten van gasten, de schakel zijn tussen de catering en onze medewerkers. Het CBRE-Clientlab is de plek in ons kantoor waar teammeetings en klantmeetings plaatsvinden. Alle ruimtes zijn verstel- en verrijdbaar waardoor er ook veel zowel interne als externe events zullen worden georganiseerd. 

Het Office Management team van CBRE is hét visitekaartje van de organisatie en zorgt voor een professioneel, zakelijk en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Zij doen alle werkzaamheden met evenveel toewijding en zijn flexibel ingesteld.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt circa drie jaar ervaring binnen het Office en/of Facility Management;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Amsterdam;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden; 
 • Je bent uitermate dienstverlenend en discreet ingesteld;
 • Je hebt een flexibele en klant- en teamgerichte instelling en een collegiale houding;
 • Je bent representatief in de breedste zin van het woord en je kunt goed werken in een team;
 • Je bent communicatief zeer vaardig en in staat personen op inhoudelijke gronden te overtuigen;
 • Je beheerst zowel de Nederlands als Engels taal uitstekend.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Verder hebben wij ook een aantrekkelijke bonusregeling. 

Wat wordt je team?
Het Office Management team is een hecht team en houdt zich bezig met de interne facilitaire organisatie en ondersteuning van het primaire bedrijfsproces van CBRE. Met andere woorden, de afdeling coördineert alle werkzaamheden die nodig zijn om de medewerkers hun werk zo optimaal mogelijk te kunnen laten uitvoeren. Professionaliteit staat voorop, maar er is ook ruimte voor gezelligheid en je  persoonlijke ontwikkeling.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Solliciteren? 
Reageer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com.