FM-Teknikker
Vacature-ID
65511
Geplaatst
31-Jul-2022
Servicelijn
GWS Segment
Soort baan
Voltijd
Interessegebieden
Techniek/Onderhoud, Facilitair Management
Locaties
Aarhus - Midtjylland - Denmark

Teknikker til teknisk bygningsdrift

Hos CBRE søger vi en dygtig Teknikker, der er bredt fagligt funderet indenfor de tekniske/håndværksmæssige discipliner. Du har stort drive og er målrettet og kan være med til at håndtere bygningsdriften hos vores store kunde på Århus Havn.

Du vil som vores nye kollega indgå i et lille team, som varetager tekniske installationer og bygningsdrift. Gennem involvering og fokus på sikkerhed, kvalitet og økonomi arbejder du målrettet for at sikre optimal drift af kundens/bygningens udstyr i forhold til effektivitet og energibesparelser. Det er desuden vigtigt, at du har forståelse for kvalitet og dokumentation. Det er vigtigt, at du har grundlæggende IT-viden (Office pakke). 

Om jobbet

Dine primære arbejdsopgaver i rollen som Teknikker vil blandt andet bestå af:

  • Daglig drift af bygninger og tekniske installationer i samarbejde med leverandører bl.a.:
  • Sikre at vi overholder relevant lovgivning og serviceintervaller indenfor ovenstående anlæg og miljø
  • Udvikle vores tekniske leverancer til kunden, herunder fokus på sikkert arbejdsmiljø og øge graden af intern udførelse
  • Sparring med kunden i forbindelse med deres tekniske anlæg og løsninger

Hvem er du

Du har muligvis håndværksmæssig baggrund som eksempelvis elektriker, ventilationsteknikker eller har hænderne skruet rigtigt på og er villig til at lære nyt. Det forventes, at du tager ejerskab for kundens udstyr og vedligehold af disse.

Det er naturligt for dig at samarbejde med kunder og leverandører, og du skal have mod på at arbejde i et til tider hektisk miljø med mange opgaver på samme tid.

Du går gerne forrest for at give kunden en god oplevelse af samarbejdet. 

Du er selvstændig og har evnen til at prioritere og strukturere dine opgaver og ved hvornår der er behov for at dykke ned i detaljen.

 Vi tilbyder

Du bliver en del af en stor international organisation, hvor respekt, integritet, service og dygtighed er adfærden i virksomheden. Der er god mulighed for udvikling af personlige kompetencer, da vi konstant skal udvikle og forbedre vores kundes tekniske anlæg. Som Teknikker indgår du i et godt kompetent teknisk team, hvor teknik, samarbejde og kommunikation er i højsædet. Du vil blive en del af en udkaldsordning, da vores kunde forventer, at vi løser uforudsete opgaver.

Løn efter kvalifikationer og derudover pensionsordning, sundhedsforsikring og personaleforening.

Arbejdstid

37 timer ugentligt

Arbejdssted

Århus Havn

Tiltrædelse

Bliv vores nye medarbejder:
Hvis du mener ovenstående kunne være noget for dig, ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV, senest  d. 15. september 2022.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at ansøge så hurtigt som muligt. Stillingen kan være besat før ansøgningsfristens udløb.

Ønsker du yderligere information, eller har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Tore Dansholm, mail: tore.dansholm@cbre.com

Bemærk at når du ansøger, kan du kun kan uploade et dokument (Ansøgning inklusiv CV). Der er specifikke krav til størrelsen på dokumentet. Derfor anbefaler vi, at du uploader dokumentet som pdf.

Alle ansøgninger skal ske via vores e-rekrutteringsportal.