(Junior) Consultant Research
Jobb-ID
41256
Publisert
02-Mai-2022
Servicelinje
Advisory Segment
Jobb type
Full-time
Interesseområder
Kapitalmarkeder, Forskning
Sted(er)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij die gedreven researcher die zich durft uit te spreken over de vastgoedmarkt? Zorg jij ervoor dat onze klant CBRE waardeert vanwege een heldere en doordachte analyse van de uitdagingen in de markt? En kom jij met toffe inzichten die de markt versteld laat staan? Dan biedt het research team jou de perfecte baan!

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het verzamelen van relevante data, het doen van onderzoek naar trends in de vastgoedmarkt en het presenteren van onderzoeksresultaten in de vorm van publicaties, klantpresentaties of netwerkevenementen. Het is een klantgerichte rol waarbij jij een sleutelpositie tussen collega’s en klanten onderhoudt.

Met jouw creativiteit lever je een bijdrage aan gedegen advies en vernieuwende publicaties. Hiermee draag je bij aan het marktleiderschap van CBRE die ten allen tijden naar Thought Leadership en World Class advisering streeft voor haar klanten.

Als Junior/Medior Research consultant richt jij je binnen CBRE op twee sectoren binnen de vastgoedsector. Je zal in korte tijd gespecialiseerd raken in deze sectoren en langzaam een echte sectorspecialist worden. Met deze kennis ondersteun je de afdelingen binnen CBRE. Je neemt klanten mee in hoe de markt er voor staat en presenteert de visie van CBRE naar buiten toe door publicaties te schrijven over de belangrijkste (maatschappelijke) trends en ontwikkelingen. 

Je werkt veel samen met het datateam en het marketing team van CBRE. Daarnaast sta je veel in contact met je internationale collega’s om zo de laatste trends vanuit het buitenland te projecteren op de Nederlandse markt.

Naast je werkzaamheden staat een professionele en persoonlijke ontwikkeling centraal in onze bedrijfsvoering. Wij besteden veel aandacht aan de opleiding van onze medewerkers om deze een solide basis te geven voor hun toekomstige carrière binnen CBRE.

Wat heb je ons te bieden?
  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de studierichting van Bedrijfseconomie, Vastgoedkunde, Geografie of andere relevante WO-opleiding;
  • Je hebt een passie voor data gedreven onderzoek en vindt het uitdagend om gegevens te verzamelen en structuren;
  • Je bent een vlotte schrijver en spreker;
  • Je bent klantgericht en je kunt je goed flexibel opstellen;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt goede kennis van MS Office en interesse in business intelligence software (zoals Tableau, PowerBI, Qlikview).

Dit hebben wij jou te bieden!
Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je te ontwikkelen in je professionele kwaliteiten als specialist of generalist. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een post academische studie. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Wat wordt je team?
Je komt te werken in het research team van CBRE. Het onderzoek van CBRE wordt in de markt beschouwd als leidend. Klanten kiezen dan ook vaak voor diensten van CBRE vanwege de inzichten die het research team kan bieden. 

De afdeling Research bestaat uit 7 jonge en gedreven researchers. In het team werken wij samen met collega’s van andere afdelingen en klanten van CBRE. In het team wordt hard en enthousiast gewerkt, maar staat plezier, een goede sfeer en persoonlijke ontwikkeling hoog op de agenda.

Over CBRE Advisory
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteren?
We zien je sollicitatie graag tegemoet! We verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91.