Stage Facility Management WTC Amsterdam
직무 ID
112822
게시됨
31-3월-2023
서비스 라인
Advisory Segment
역할 유형
풀타임
위치
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij op zoek naar een stage waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en tegelijkertijd alle ins en outs leert van het WTC Amsterdam? 

Wat ga je doen?
Als stagiair Facility Management maak je kennis met de werkzaamheden van een Facility Manager in het WTC Amsterdam. Je wordt begeleid door een van onze Facility Managers op locatie, die ervoor zorgt dat je relevante werkervaring opdoet. 

Het facilitaire team is verantwoordelijk voor de totale operationele (technisch/facilitaire) aansturing op deze locatie, waarbij 5-sterren service en hospitality centraal staan. Het iconische gebouw heeft uitgebreide voorzieningen, zoals horeca en winkels. Het beheerteam stuurt gecontracteerde onderhoudspartijen en leveranciers aan en begeleidt en controleert de overige facility services (receptie, bewaking, schoonmaak, installatiepartijen etc.) en onderhoudt proactief contacten met de gebruikers van het gebouw. Jij ondersteunt het facilitaire team bij alle voorkomende werkzaamheden, en maakt actief deel uit van het team. 

Wat heb je ons te bieden?
  • Je bent derdejaars student aan een opleiding op hbo- of wo-niveau (bijv. Facility Management, Vastgoed & Makelaardij of Hotelschool); 
  • Je hebt interesse in de diverse aspecten van het beheer van commercieel vastgoed; 
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en vindt het prettig om in een team samen te werken; 
  • Je hebt een proactieve houding en bent leergierig ingesteld; 
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift. 

Wat hebben wij jou te bieden?
Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team. 

Er worden geregeld  activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Wat wordt je team?
Je team is onderdeel van de Business Unit Property Management. Binnen Property Management wordt hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening, maar is zeker ook oog voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en plezier vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: topservice leveren aan onze opdrachtgevers. 

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 170+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door Operations & Improvement, en geleid door de associate director, die ook eindverantwoordelijk is voor de portefeuille. 

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren?
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie naast een CV ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een vastgoedstage kiest. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via NLrecruitment@cbre.com.