Design & Build Manager (Senior)
직무 ID
70680
게시됨
07-9월-2022
서비스 라인
Advisory Segment
역할 유형
풀타임
위치
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Wil je met ons team werken aan de mooiste vastgoedprojecten zoals herhuisvesting, nieuwbouw, verbouw of inbouw en klanten blij maken met hun nieuwe werkomgeving? Heb jij al ervaring in realisatie van huisvestingtrajecten in commercieel vastgoed en ben je klaar voor je tweede stap? Solliciteer dan nu!

Bij CBRE zijn we opzoek naar een Design & Build Manager (Senior) binnen ons Project Management team, Die de dienstverlening gaat verbreden en een deel van het team gaat aansturen.

Wat ga je doen?
Als Design & Build Manager (Senior) ben je eindverantwoordelijk voor de tijdige en volledige realisatie van herhuisvestingtrajecten binnen het commerciële vastgoed conform de uitgangspunten van het contract. In deze rol ben je vooral verantwoordelijk voor het begeleiden en managen van de opdrachtgever, het leiding geven aan het interne projectteam en het begeleiden van het ontwerpproces. Het zwarte punt van de functie ligt in de contractbewaking, het managen van de opdrachtgever en het aansturen van een sub team van Project Management. 

Naast het bewaken en begeleiden van de projecten verzorg je als Design & Build Manager (Senior) de vakinhoudelijke en procesmatige aansturing van de (junior) consultants binnen de projecten. Ook dien je met je kennis en ervaring een bijdrage te leveren aan de ontwikkelingen van Project Management en de dienstverlening. Je hebt een duidelijke visie over hoe je de dienstverlening aan de klant organiseert en draagt bij aan de ontwikkeling en invulling van de CBRE groeistrategie voor de “Principal” dienstverlening. Tevens ben je in staat op een natuurlijke manier je netwerk uit te bouwen met als resultaat de portefeuille van Project Management uit te breiden. Vanuit je rol als Design & Build Manager (Senior) overzie je het brede werkveld van de business unit en bewaak je de processen en de samenhang tussen de verschillende disciplines; je zorgt ervoor dat de klanten een hoogwaardig en bovenal integraal advies krijgen.


Wat vragen wij van jou? 
Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma, in een bouwkundige richting;
Je hebt minimaal 5-10 jaar relevante ervaring met het begeleiden en aansturen van projecten op het gebied van kantoorhuisvesting als contractor (D&B / Aannemer);
Je hebt aantoonbare ervaring in risico management, scope definitie en contract beheer;
Je hebt uitgebreide kennis van de verschillende contract- en leveringsvormen; 
Je hebt aantoonbare leidinggevende ervaring;
Je gaat planmatig te werk, bent leergierig en ambitieus;
Je bent heel nauwkeurig en wilt opdrachten tot in de puntjes uitwerken;
Je bent een absolute teamplayer en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.


Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coaching trajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Wie is het team?
Binnen het Projectmanagement wordt hard gewerkt; onze mensen zijn heel loyaal aan het team en de opdrachtgevers. We helpen elkaar uit brand, staan voor elkaar klaar en halen alles uit de kast om het project tot een goed einde te brengen. Er heerst een positieve energie binnen het team en het gezegde “niet lullen maar poetsen” geldt hier zeker. De handen worden uit de mouwen gestoken. Ondanks dat collega’s veel op pad zijn, is het een hecht team. Geregeld zijn er BU-meetings op locatie, waar kennis en ervaring wordt uitgewisseld.

Het Projectmanagement team maakt deel uit van de business line Advisory & Transaction Services (A&T). Dit is de business line binnen CBRE waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvestings – en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

Over CBRE Advisory
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Wil jij een career in real estate?
We zien je sollicitatie graag tegemoet! We verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91.