Junior Investor Project Manager
직무 ID
71970
게시됨
23-9월-2022
서비스 라인
GWS Segment
역할 유형
풀타임
위치
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij die gedreven starter die alle ins en outs wil leren over het bouwen en verbouwen van commercieel vastgoed? Zorg jij ervoor dat dit vastgoed stijgt in aantrekkingskracht en in waarde weer klaar is voor de toekomst? Dan biedt ons Development Services team je de perfecte leerschool!

Wat ga je doen?
In deze functie ga je verschillende projectteams ondersteunen tijdens het ontwerpen en uitvoeren van renovatie- en (her)ontwikkelingsprojecten, van het eerste initiatief tot en met de oplevering namens eigenaren, beleggers en/of investeerders. De projecten variëren van een kleine verbouwing tot volledige nieuwbouw van bijvoorbeeld kantoren, winkels, hotels of woningen. Als Junior Investor Project Manager ondersteun je de senior collega’s zo veel mogelijk bij de aansturing van ontwerp- en bouwteams. Hierbij moet je denken aan het monitoren van de planning en het schrijven van maandelijkse voortgangsrapportages. Daarnaast begeleid je tijdens de uitvoering van je projecten de bouw en zorg je dat de uitgevoerde kwaliteit overeenkomt met de contractuele afspraken die daarover gemaakt zijn.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Investor Project Manager eruit:
Het is druk op de weg, dus je begint je werkweek thuis; lekker ontspannen aan de keukentafel met een goede kop koffie. Nadat je mail is weggewerkt, actualiseer je het meer- en minderwerkoverzicht van een groot renovatieproject in Amsterdam. Om 13:00 uur heb je de bouwvergadering met de aannemer; een vergadering die jij moet notuleren, dus het is belangrijk dat je de feiten kent. 

’s Morgens heb je samen met je collega eerst nog overleg met de architect van een ander project om het uiterlijk van de nieuwe vliesgevel in de entreehal te bepalen. Belangrijk, want het wordt een prominent onderdeel van de manier waarop je straks het vernieuwde gebouw beleeft en het budget is beperkt, dus het is zaak dat jullie met creatieve oplossingen komen! 

Aan het einde van de dag stuur je meteen nog even het verslag rond van de bouwvergadering en vraag je twee specifieke offertes op van verschillende materialen bij gevelleveranciers. In de auto bel je met je collega om de bouwvergadering te evalueren en bespreek je de agenda van de volgende dag.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je bent in het bezit van een hbo – of wo diploma op het gebied van bouwkunde of vastgoed; 
 • Je hebt affiniteit met een consultancy- of ontwikkelaarsrol;
 • Je kunt effectief schakelen tussen de vereiste niveaus van programma-, project- en procesmanagement; 
 • Je bent een leergierig, analytisch, kwaliteitsbewust en gericht op samenwerking; 
 • Je bent commercieel en overtuigingskracht zit in je systeem;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een auto;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Verder hebben wij ook een aantrekkelijke bonusregeling. 

Wat wordt je team?
Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van (her)ontwikkeling, renovatie, installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en project management. Het team werkt voor onze opdrachten integraal samen met bijna alle afdelingen binnen CBRE. Wij halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Wij geloven in een werkomgeving die uitgaat van eigen verantwoordelijkheid onder het motto “Werken bij CBRE is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen”.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Solliciteren? 
Wij zien je sollicitatie graag tegemoet! We verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Onze recruiter Valérie van der Kloot Meijburg beantwoordt ze graag via valerie.meijburg@cbre.com.