Junior Business Controller
직무 ID
97570
게시됨
16-3월-2023
서비스 라인
GWS Segment
역할 유형
풀타임
위치
Aalsmeer '- Noord-Holland - Netherlands

Voor CBRE GWS zoeken wij een gedreven en enthousiaste Junior Business Controller voor het Finance Team van ons Royal FloraHolland account!

CBRE Global Workplace Solutions verzorgt voor Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg het technisch beheer en onderhoud van de gebouwen en installaties. Het team zorgt ervoor dat samen met onze leveranciers er voor dat deze 860.000m2 'up & running' blijft. Interesse? Lees snel verder!

In de functie van Junior Business Controller geven wij jou een mooie uitdaging; ervoor zorgen dat het RFH account financieel stevig ‘in control’ komt én blijft. Als Business Controller ben jij samen met het team volledig verantwoordelijk voor alle maandafsluitingen, de financiële management rapportages, het budget beheer, de forecasting maar ook het werkkapitaalbeheer.

Je bent een belangrijke schakel tussen de lokale operatie en het internationale accountmanagement. Dit geeft een interessante dynamiek aan de functie met het nodige stakeholdermanagement voor zowel de internationale accountmanagementteams, als de operationele teams in Nederland omdat zij jou zullen zien als hún financial point of contact. Verder lever je een belangrijke bijdrage in diverse verbeterprojecten waarbij je kunt denken aan het opzetten en verbeteren van rapportages en het maken van efficiency slagen.


Wat vragen wij van jou?

 • Een Bachelor of Master diploma richting Bedrijfseconomie, Accounting of Controlling;
 • Relevante werkervaring met een sterke financiële achtergrond, month-end closings en forecasts zijn jou niet onbekend;
 • Het is een pré als je bekend bent en ervaring hebt met US GAAP en SOX;
 • Je bent een teamplayer met een flexibele mindset en attitude, analytisch goed onderlegd, nauwkeurig en energiek;
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling en in presenteren als in Excel en het opstellen van rapportages;
 • Een uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels taal in woord én geschrift;
 • Je werkt vanuit huis of op een van de RFH locaties.


Dit hebben wij jou te bieden!

 • Salaris tussen de €3.300 - tot €4.300,- (afhankelijk van kennis- en ervaring)
 • Laptop, iphone en aanvullende thuiswerkvergoeding;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 25 vakantiedagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • 12 Adv-dagen bij een fulltime dienstverband
 • Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS)
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteer!
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief via de button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik via fleur.vanmourik@cbre.com

#indeedgwsnl

CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions(GWS)는 고객과 협력하여 부동산이 조직의 생산성과 성과에 의미 있게 기여할 수 있게 합니다. 당사의 계정 관리 모델은 통합된 부동산 솔루션을 제공하는 고객 중심 접근 방식의 핵심입니다. 고객사마다 전담 리더가 배정되며, 업계에서 가장 강력한 플랫폼을 활용하여 지역 및 글로벌 리소스의 지원을 받습니다. CBRE GWS는 전 산업과 지역에 걸쳐 수명 주기의 전 단계에서 고객에게 일관되고 측정 가능한 탁월한 결과를 제공합니다.