IT/CMMS Specialist
직무 ID
57504
게시됨
17-8월-2022
서비스 라인
GWS Segment
역할 유형
풀타임
위치
Aalsmeer '- Noord-Holland - Netherlands
In de functie van CMMS Specialist word jij onderdeel van het CBRE team op de locatie van Royal FloraHolland te Aalsmeer. CBRE Global Workplace Solutions verzorgt voor Royal FloraHolland in Aalsmeer, Naaldwijk en Rijnsburg het beheer en onderhoud van de gebouwen en installaties. Samen met onze leveranciers zorgen wij ervoor dat 860.000m2 'up & running' blijft. Als CMMS Specialist krijg jij de belangrijke verantwoordelijkheid om onder andere asset data, de SLA's, de compliancy en de planning van de onderhoudswerkzaamheden in het systeem up to date te brengen en te houden.

In deze functie kan je echt onderscheidend zijn en waarde toevoegen. Hoe je dat doet? Denk hierbij aan analyses uitvoeren van bedrijfsvoeringsgegevens voortkomend uit het CMMS en Building Management Systems, het op orde brengen en houden van systemen t.b.v. jaarlijks en dagelijks onderhoud en overzicht aanbrengen in (en meedenken bij) onderhoudsstrategieën. Maar ook zelfstandig verbeter- en bijsturingsmogelijkheden identificeren en deze vertalen in een verbetervoorstel of richtinggevende rapportages. Verder kan het zijn dat je op verzoek van de Site Manager diverse onderzoeken uitvoert op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteitsanalyses, CMMS data integriteit, operationele efficiency, etc. Ook houd je je bezig met het implementeren van CMMS-processen en verbeterprocessen, het verzorgen van de interne communicatie over de voortgang van processen en het consolideren van procesbeschrijvingen en werkinstructies t.b.v. de gewenste standaardisatie binnen de accounts.

Als CMMS Specialist heb je dus een belangrijke en zichtbare functie waarin je nauw samenwerkt met de uitvoerende teams. Als onderdeel van het CBRE team verwachten wij op veiligheidsgebied dat je pro-actief melding doet (en helpt verhelpen) van eventuele onveilige situaties met in acht name van HSSE voorschriften. Aanvullend hierop komt het identificeren en oplossen van tekortkomingen in de dagelijkse bedrijfsvoering en hiervoor voorstellen doen richting de Site manager t.b.v. specifieke operationele lokale functies. Last but not least, je zorgt voor effectieve en overtuigende communicatie van doelen, plannen, processen, resultaten en “best practices” richting interne klanten.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je hebt een HBO diploma in relevante richting.
 • Meerdere jaren relevante werkervaring aangevuld met goede kennis van CMMS en Building Management Systemen.
 • Ervaring met Excel voor de uitvoering van data analyses.
 • Uitstekende plannings-, organisatorische en interpersoonlijke vaardigheden.
 • Sterke presentatie- en communicatievaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Een startsalaris tussen de €3.500,- tot €4.700,- bruto per maand.
 • Laptop en iPhone.
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen.
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek.
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV en kun je reageren via onderstaande button. Nog vragen? Mail naar: fleur.vanmourik@cbre.com.

#indeedgwsnl

CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions(GWS)는 고객과 협력하여 부동산이 조직의 생산성과 성과에 의미 있게 기여할 수 있게 합니다. 당사의 계정 관리 모델은 통합된 부동산 솔루션을 제공하는 고객 중심 접근 방식의 핵심입니다. 고객사마다 전담 리더가 배정되며, 업계에서 가장 강력한 플랫폼을 활용하여 지역 및 글로벌 리소스의 지원을 받습니다. CBRE GWS는 전 산업과 지역에 걸쳐 수명 주기의 전 단계에서 고객에게 일관되고 측정 가능한 탁월한 결과를 제공합니다.