Technisch Coördinator Bouwkundig
求人ID
62576
掲載
09-1-2023
サービスライン
GWS Segment
職務タイプ
フルタイム
勤務地
Aalsmeer '- Noord-Holland - Netherlands
Voor onze klant Royal FloraHolland in Aalsmeer zoeken wij een Technisch Coördinator Bouwkundig. Jij maakt deel uit van het CBRE team dat op locatie verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van gebouw- en terreininstallaties. CBRE levert het technisch beheer van de drie locaties van Royal FloraHolland, waaronder de locatie Aalsmeer. In deze panden zijn alle vormen van gebouwtechniek aanwezig voor de gebruikers. Naast het dagelijkse technisch beheer levert CBRE ook een jaarlijkse MJOP en verschillende technische projecten op. Interesse? Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Als Technisch Coordinator leid je de uitvoering van de technische werkzaamheden door onze eigen monteurs en die van onderaannemers. Je maakt onderdeel uit van het technische team in Aalsmeer dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van beheer en onderhoud werkzaamheden aan de gebouwen en gebouw gebonden installaties en terreinen van onze klant Royal FloraHolland.

In deze functie verzorg je de werkvoorbereiding en planning, ben je het aanspreekpunt voor Bouw technische onderwerpen, voer je, samen met de afdeling inkoop, de onderhandelingen m.b.t. jaarlijks onderhoud contracten én bewaak je de kwaliteit van het geleverde werk. 

Jij hebt onderstaande aandachtsgebieden:
 • Gebouwen, riool, waterinstallatie, wegen, sloten en afrasteringen.
 • Inpandige (verhuurde) ruimtes zoals kantoren en koelcellen etc.

Om de voorbereiding en planning goed uit te kunnen voeren verkrijg je benodigde informatie als werkinstructies, tekeningen, leveranciersinstructies, materialen, gereedschappen én instructies m.b.t. veiligheids-, gezondheids- en milieueisen (HSE). Bij uitbesteding van het werk coördineer je dit proces. We werken met circa 5-10 leveranciers van technische services en tevens 1 a 2 vaste medewerkers in dienst van CBRE waarvoor je de werkzaamheden coördineert en zorg draagt voor alle materialen, onderdelen en gereedschappen.

Verder draag je zorg voor een goede verslaglegging van het uitgevoerde werk en lever je, waar nodig, additionele rapportages op en doe je verbetervoorstellen op basis van feedback van de Monteurs van aannemers. Waar nodig zal je begeleiden bij kleinere projecten en algemene building checks. Waar nodig steek je zelf ook de handen uit de mouwen om je collega’s te assisteren.

Wat heb je ons te bieden?
 • Een Mbo-opleiding (bij voorkeur een bouwkundige achtergrond)
 • Je hebt kennis van gebouw gebonden installaties en hebt leidinggevende ervaring opgedaan.
 • Je hebt ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie als Planner Werkvoorbereider van preventief- en correctief onderhoud.
 • Je bent bekend met HSE-richtlijnen.
 • Je hebt een goede communicatieve vaardigheden, werkt planmatig en kunt goed organiseren.
 • Je werkt zelfstandig en autonoom en kan goed prioriteiten stellen. 
 • Ervaring met Maximo en Exel is pré.
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Storingsdiensten maken onderdeel uit van deze functie.

Dit hebben wij jou te bieden!
 • Startsalaris tussen de €2.800 en €4.000 bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Laptop en iPhone.
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% Vakantiegeld;
 • 25 vaste verlofdagen, 12 ADV dagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten. 

Solliciteren?
Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Overige vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik (Corporate Recruiter) via fleur.vanmourik@cbre.com

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions(GWS)はクライアントと連携し、不動産が組織の生産性や業績に大きく貢献できるように施設管理の観点から様々なサービスを提供しています。当社のアカウント管理モデルは、顧客視点で包括的な不動産ソリューションを提供しています。当社の専任不動産プロフェッショナルは各地域および世界のリソースや、屈強なプラットフォームを活用することで、お客様の多様なニーズにお応えしています。CBRE GWSは、不動産ライフサイクルの各工程で、業界や地域を超え、一貫したデータに基づく優れた成果をもたらします。