Junior Commercial Manager Logistics/Offices
求人ID
82334
掲載
14-9-2022
サービスライン
Advisory Segment
職務タイプ
フルタイム
勤務地
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Ben jij commercieel ingesteld, floreer je goed in een dynamische omgeving en vind je het fijn als geen dag op je werk hetzelfde is? Ben je daarnaast ook nog dé gedreven professional die ervaring heeft of wil op doen binnen het beheer van commercieel en logistiek vastgoed? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het Property Management team zijn wij op zoek naar een vakkundige en enthousiaste Junior Commercial Manager.

Wat ga je doen?
In de functie van Junior Commercial Manager ben je de rechterhand van de Commercial Manager, die eindverantwoordelijk is voor het management van diverse kantoorgebouwen én logistieke warehouses! Op deze manier krijg je de kans om mee te kijken in twee verschillende branches binnen de zakelijke vastgoedmarkt.

Samen met het team dat bestaat uit diverse specialisten (finance en techniek) draag je zorg voor een vloeiende dagelijkse exploitatie. Je bent gesprekspartner van onze opdrachtgevers alsook de huurders van de kantoorgebouwen en warehouses. Je houdt je bezig met het opstellen en uitvoeren van (commerciële) (jaar)plannen en stuurt samen met de Commercieel Manager de makelaar(s) aan en ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen van de huuraanbiedingen en huurovereenkomsten. Niet in de laatste plaats breng je actief advies uit aan onze opdrachtgevers. Vanuit een langere termijn scope leg je een sterke focus op optimalisatie van de beleggingswaarde van de assets.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je hebt een studie afgerond op hbo/wo niveau, bij voorkeur in een vastgoed gerelateerde richting; 
 • Je hebt (bij voorkeur) al enige relevante werkervaring door bijvoorbeeld een stage in het commercieel vastgoed management, of bent net afgestudeerd;
 • Je hebt goed cijfermatig inzicht en hebt belangstelling voor de ontwikkelingen in de markt, je hebt enige kennis van het huurrecht;
 • Je bent kwaliteitsbewust, communicatief en klantgericht en vindt het prettig om in een team samen te werken;
 • Je hebt een zeer dienstverlenende en servicegerichte instelling, een collegiale houding, doorzettingsvermogen, je bent flexibel en probleemoplossend;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Verder hebben wij ook een aantrekkelijke bonusregeling. 

Wat wordt je team?
Als Junior Commercial Manager ben je onderdeel van het team dat verantwoordelijk is voor het beheer van een van de kantoren- en logistieke portefeuilles, met kantoorgebouwen in Amsterdam en logistieke panden voornamelijk in Zuid West Nederland.

Jouw nieuwe team is onderdeel van de afdeling Property Management. Binnen Property Management wordt hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening, maar is zeker ook oog voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en plezier vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met een gemeenschappelijk doel: topservice leveren aan onze opdrachtgevers.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 170+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door Operations & Improvement, en geleid door de Associate Director, die ook eindverantwoordelijk is voor de portefeuille.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Klik hier om jouw collega's alvast te ontmoeten.

Solliciteren? 
Reageer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.
Graag ontvangen wij je CV en motivatiebrief. Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Valerie.Meijburg@cbre.com.