Asset Manager
ID lavoro
70143
Pubblicato 
16-Nov-2022
Settore di attività
GWS Segment
Tipo di lavoro
A tempo pieno
Aree di interesse
Ingegneria/Manutenzione
Luogo/hi
Enkhuizen '- Noord-Holland - Netherlands

In deze fulltime functie als Asset Manager bij CBRE GWS werk je op locatie van Syngenta in Enkhuizen. Een stevige technische achtergrond is van belang, maar in deze rol zijn jouw dienstverleningscapaciteiten en jouw leiderschapscapaciteiten minstens zo belangrijk om leiding te geven aan projecten en te overleggen met stakeholders. Aanvoelen en begrijpen wat onze klant doet en nog zou willen en daar als vanzelfsprekend op anticiperen en leveren.

CBRE GWS verzorgt het preventief en correctief beheer en onderhoud van gebouwen, gebouw-gebonden-installaties en productie gerelateerde assets voor klanten wereldwijd. Aan de hand van een meerjarenonderhoudsplan kunnen wij bepalen welke installaties wanneer onderhoud nodig hebben, waardoor onze klanten zich kunnen richten op hun werk en CBRE ervoor zorgt dat het werkt. Zo ook voor Syngenta in Enkhuizen. Syngenta is een van ’s werelds toonaangevende bedrijven met een gemeenschappelijk doel: bringing plant potential to life. Door (gewas)onderzoek helpt Syngenta de opbrengsten te verhogen, het milieu te beschermen en de gezondheid en kwaliteit van leven te verbeteren. In Nederland richt Syngenta zich met name op R&D vegtables, seeds en flowers.

Het is een veelzijdige functie binnen een dynamisch omgeving. Wil jij deel uitmaken van het team, solliciteer nu!


Wat ga je doen?

In deze functie ben je onderdeel van het technisch team. Het account is verantwoordelijk voor 7 locaties in Nederland, waarvan Enkhuizen de hoofdvestiging is. Het is een fulltime functie en het beheersen van de Engelse taal is een voorwaarde in onze internationale organisatie.

Als Technisch Asset Manager zijn de volgende focusgebieden belangrijk:

Stakeholdermangement
Het continue, op strategisch niveau, blijven ontwikkelen van de professionele relatie met de klant is een belangrijk aspect van deze functie. Op regelmatige basis informeer je de key-stakeholders over de voortgang, onregelmatigheden en/of afwijkingen in het technisch beheer en onderhoud, je adviseert over de staat van de assets en/of voortgang van projecten, je stelt (financiële) rapportages op en signaleert kansen voor CBRE en zet deze, daar waar mogelijk, om in new business.

Operationeel
In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor asset management en inrichting van onderhoudssystemen. Je stimuleert medewerkers om een goede balans te bewaken tussen detailniveau van assets en het grotere plaatje. Ook ondersteun je medewerkers in het realiseren van verbeteringen door inhoudelijke kennis om te zetten in duurzaam beleid.

Beleidsontwikkeling
Als technisch asset manager ben je continu bezig om het meerjarig onderhoud en de daaruit volgende jaarplannen te verbeteren in kwaliteit en overtuigingskracht naar de klant toe. Je zorgt met je collega’s voor heldere processen met betrekking tot assetmanagement en vervangingsregimes van assets.


Financieel
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en opstellen van business cases om onderhoud efficiënter te maken. Daarnaast draag je door goede MJOP en CAPEX rapportages op te (laten) stellen bij aan het verkrijgen van vervangingsprojecten.


Wat vinden wij belangrijk?

 • HBO diploma (technische /bouwtechnische) Bedrijfskunde of een Technische richting;
 • Ervaring met Nen-ISO 55000 – Lean Six Sigma is een pré;
 • Je bent een 'natural born leader' en hebt ruime ervaring in stakeholdermanagement;
 • Je hebt ervaring in het aansturen van multidisciplinaire project-teams;
 • Beheersing van de Nederlandse én Engelse taal is een must;
 • Locatie: je bent werkzaam in Enkhuizen en afwisselend/indien nodig op andere locaties.


Dit hebben wij jou te bieden!

 • Salaris tussen de € 5.300 - € 6100 bruto/maand, afhankelijk van kennis en expertise;
 • Laptop en iPhone;
 • Vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen;
 • 8,33% vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen extra aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions


CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren

Graag ontvangen we jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Jeroen de Laat via jeroen.delaat@cbre.com

#indeedgwsnl