QHSE- / KAM Coordinator
מזהה משרה
95710
פורסם
06-Feb-2023
קו שירות
GWS Segment
סוג עבודה
משרה מלאה
תחומי התעניינות
בריאות ובטיחות/סביבה, ניהול פרוייקט, מחקר, ניהול סיכונים
מיקומים
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Wil jij voor ons Project Management team in Amsterdam aan de slag als QSHE- / KAM Coördinator? Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?
Als QHSE- / KAM coördinator (Quality, Health, Safety & Environment) ben je onderdeel van het CBRE Project Management team. Jij opereert op verschillende niveaus en ondersteunt de teams op projecten in Nederland in deze zelfstandige functie. 

Als QHSE Manager word je een partner voor de operationele teams van de dagelijkse service delivery én projectmanagement organisatie. Je support de project management team in de uitvoering van en het optimaliseren van veiligheids- en kwaliteitsprogramma. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de on-site support, advies en begeleiding aan het operationele team om te voldoen aan de richtlijnen van CBRE en de klant. Een uitdagende functie op het gebied van QHSE processen, waarbij veiligheid centraal staan en waar je veel voldoening uithaalt.

Je taken zijn verder:
 • Het coördineren en uitvoeren van audits, risico-inventarisaties en opvolging geven hieraan;
 • Het faciliteren van trainingen op het vlak van safety;
 • Het onderhouden van contacten met externe organisaties, overheden en interne belanghebbenden op het gebied van veiligheid;
 • Bieden van professionele EHS-hulp, -adviezen en -ondersteuning aan de organisatie om aan de betreffende wet- en regelgeving en de klanten eisen te voldoen;
 • Assisteren bij Accident & Incident onderzoek en het in kaart brengen van oorzaken. Doorvoeren van alle HSE initiatieven, het communiceren van alle HSE prioriteiten in- en extern op een manier om de effectiviteit en consistentie over alle projecten te verbeteren;
 • Ontwikkelen, invoeren en onderhouden van strategische oplossingen om de project management teams te ondersteunen om QSHE kwaliteit te verbeteren en te blijven voldoen aan gestelde eisen;
 • Het spelen van een leidende rol op het gebied van een HSE plan voor de locatie.

Wat heb je ons te bieden?
 • Je bent in het bezit van een MBO of HBO diploma, bij voorkeur MBO middelbare veiligheidskunde (VMK) met aantoonbare ervaring, of HBO hoge veiligheidskunde (HVK);
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring als zelfstandig QSHE- / KAM coördinator;
 • Je hebt aantoonbare kennis van alle Nederlandse regelgeving op gebied van veiligheid, omgeving, milieu enzovoort;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in het afstemmen met relevante overheidsorganen en compliance offers;
 • Je bent nauwkeurig, een teamspeler en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels (Level C1).

Wat hebben wij jou te bieden?
Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed. 

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coaching trajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs- en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een bijna premievrije pensioenregeling;
 • Een sportregeling, waarbij je je kan aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een nieuwe IPhone;
 • Een auto;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • En natuurlijk de opbouw van vakantiegeld van 8% van je bruto jaarsalaris;
 • Verder hebben wij ook een aantrekkelijke bonusregeling. 

Wat wordt je team?
Binnen het Projectmanagement wordt hard gewerkt; onze mensen zijn heel loyaal aan het team en de opdrachtgevers. We helpen elkaar uit brand, staan voor elkaar klaar en halen alles uit de kast om het project tot een goed einde te brengen. Er heerst een positieve energie binnen het team en het gezegde “niet lullen maar poetsen” geldt hier zeker. De handen worden uit de mouwen gestoken. Ondanks dat collega’s veel op pad zijn, is het een hecht team. Geregeld zijn er BU-meetings op locatie, waar kennis en ervaring wordt uitgewisseld.

Het Projectmanagement team maakt deel uit van de business line Advisory & Transaction Services (A&T). Dit is de business line binnen CBRE waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvestings – en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

Wie is jouw nieuwe werkgever?
CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. Wij bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. Wij werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten. 

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen. 

Solliciteren? 
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waarin je aangeeft waarom je kiest voor de QSHE KAM Coordinator. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91.