Project Manager
מזהה משרה
37733
פורסם
02-Dec-2022
קו שירות
GWS Segment
סוג עבודה
משרה מלאה
תחומי התעניינות
ניהול פרוייקט, תכנון ערים
מיקומים
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands
Wil je met ons team werken aan de mooiste vastgoedprojecten zoals herhuisvesting, nieuwbouw, verbouw of inbouw en klanten blij maken met hun nieuwe werkomgeving? Heb jij al ervaring in realisatie van huisvestingtrajecten in commercieel vastgoed en ben je klaar voor je tweede stap? Solliciteer dan nu!

Bij CBRE Advisory zijn we opzoek naar een Project Manager binnen ons Project Management team. Je krijgt direct verantwoordelijkheid en zal veel in contact staan met onze diverse klantenportfolio.

Wat ga je doen?
Als Project Manager werk je voor verschillende projecten tegelijk en dus ook voor verschillende opdrachtgevers. Gezamenlijk met teamgenoten draag jij bij aan de bouw van de nieuwe kantooromgeving van de klant.

In deze rol ben je in verschillende projecten samen met een Senior Project Manger verantwoordelijk voor het begeleiden en managen van de opdrachtgever, de leveranciers, aannemers en de architecten. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstellen van een projectplanning en het begeleiden van het ontwerp traject met onze interne of een externe architect. Daarnaast begeleid je ook met de collega’s van cost management het inkoopproces en ben je verantwoordelijk voor de daadwerkelijke uitvoering en oplevering. In onze projecten wordt gestuurd op kwaliteit, budget, organisatie, informatie en tijd.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Project Manager eruit:

Je ontbijt thuis of onderweg want je stapt vroeg de auto in om naar een van je projecten te rijden. De dag start direct met een bouwvergadering die jij voorzit dus je zorgt dat je op tijd bent om nog even een ronde te lopen voor aanvang van de bouwvergadering. Na de vergadering loop je met de leveranciers nog even langs de locaties die extra aandacht nodig hebben. Je werkt nog een uurtje op de bouw om je notulen uit te werken en deze te versturen.

Net voor de lunch rij je naar kantoor, je hebt in de middag een aantal afspraken met collega’s. Zo kan je nog net even de lekkere lunch op kantoor meepakken en bijpraten om te horen waar de anderen mee bezig zijn.

Na de lunch heb je eerst even tijd wat mails weg te werken en verder te werken aan de planning en wat bestellingen. Daarna heb je een overleg over een project, waarbij alles met het hele team wordt afgestemd en uitgedacht. Het project krijgt steeds meer vorm. Voordat je de dag afsluit rij je vast naar huis om de file voor te zijn, thuis kan je zo nog net even wat laatste mailtjes afhandelen voordat je de werkdag weer voorbij is!

Wat heb je ons te bieden?
 • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma, in een bouwkundige richting;
 • Je hebt minstens 2 jaar ervaring met het zelfstandig begeleiden en aansturen van projecten op het gebied van kantoorhuisvesting;
 • Je gaat planmatig te werk, bent leergierig en ambitieus;
 • Je bent een teamspeler die energie krijgt van samenwerken;
 • Je bent nauwkeurig en wilt opdrachten tot in de puntjes uitwerken;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.

Dit hebben wij jou te bieden!
Bij CBRE Advisory werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

Als professional bieden we bovendien uitgebreide mogelijkheden om je enerzijds te ontwikkelen op je leidinggevende kwaliteiten en/of anderzijds je als specialist (thought leadership) te ontplooien. Via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, maar ook via individuele coaching trajecten of door het volgen van een MBA. Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren: voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

Wat hebben wij jou nog meer te bieden?:
 • Een concurrerend salaris;
 • Een bijna premievrij pensioen;
 • Een voordelige fietsenregeling, koop een nieuwe fiets en trek dit af van je brutosalaris;
 • Een sportregeling, waarbij je je kunt aansluiten bij meerdere sportscholen/activiteiten door het hele land;
 • Een laptop;
 • Een iPhone;
 • Een collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, met veel opleidingen, trainingen en workshops om je verder te kunnen ontwikkelen;
 • 25 vakantiedagen per jaar, met de mogelijkheid om 5 vakantiedagen per jaar bij te kopen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een zeer aantrekkelijke bonusregeling.
Bij CBRE Advisory werk je plaats onafhankelijk. Dat houdt in dat jij werkt op de plek waar jij je taken het beste kan uitvoeren. Je bent van harte welkom op ons hoofdkantoor in Amsterdam (de standplaats van een Project Manager) of op één van onze regiokantoren. Maar ook krijg jij de vrijheid om een paar dagen per week thuis te werken. In de praktijk werken de meeste collega's 60% thuis en 40% op kantoor. 

Over het team!
Binnen het Projectmanagement wordt hard gewerkt; onze mensen zijn heel loyaal aan het team en de opdrachtgevers. We helpen elkaar uit brand, staan voor elkaar klaar en halen alles uit de kast om het project tot een goed einde te brengen. Er heerst een positieve energie binnen het team en het gezegde “niet lullen maar poetsen” geldt hier zeker. De handen worden uit de mouwen gestoken. Ondanks dat collega’s veel op pad zijn, is het een hecht team. Geregeld zijn er BU-meetings op locatie, waar kennis en ervaring wordt uitgewisseld.

Het Projectmanagement team maakt deel uit van de business line Advisory & Transaction Services (A&T). Dit is de business line binnen CBRE Advisory waarin al onze dienstverlening aan eindgebruikers samenkomt. Binnen deze business werken ruim 100 gedreven teamleden die elke dag gaan voor het beste resultaat voor onze cliënten. Van integraal huisvestings – en transactieadvies tot het ontwerpen en inrichten van kantooromgevingen. Cliënten van CBRE Advisory worden binnen A&T ondersteund in het behalen van hun business doelstellingen door middel van inventieve vastgoedtotaaloplossingen; waarbij de full service capability van A&T haar cliënten van A tot Z kan ontzorgen.

Over CBRE Advisory
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteren?
We zien je sollicitatie graag tegemoet! We verzoeken je om een motivatiebrief aan je sollicitatie toe te voegen. Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91.