Maintenance Technician
מזהה משרה
93532
פורסם
19-Jan-2023
קו שירות
GWS Segment
סוג עבודה
משרה מלאה
תחומי התעניינות
ניהול מבנים, הנדסה/תחזוקה, ניהול מתקנים
מיקומים
Oss '- Noord-Brabant - Netherlands
Organon is een farmaceutische multinational van Nederlandse oorsprong met zijn belangrijkste vestiging in Oss. Sinds 2012 werkt Organon met CBRE samen waarbij CBRE verantwoordelijk is voor het dagelijkse technisch beheer en onderhoud aan terrein, gebouwen en installaties. Dagelijks werken er ruim 100 CBRE collega's op deze locatie. Op de locatie Moleneind, naast station Oss, zoeken wij een Multi-skilled Technician op de afdeling Utilities

Wat ga je doen?
Als Multi-skilled Technician binnen bij CBRE heb je een afwisselende baan waar je te maken krijgt met werkzaamheden als het;
uitvoeren van periodiek onderhoud en periodieke inspecties (PO/PI),
oplossen van storingen en uitvoeren van reparaties
feedback geven aan de klant over reparaties of geplande werkzaamheden,
informeren van de klant over de staat van zijn installaties.

Wij vinden het belangrijk dat jij kritisch bent en afwijkingen aan installaties tijdig herkent, de noodzaak tot extra werk ziet en dit doorgeeft aan de Teamleider zodat er correct gehandeld kan worden.
Verder is veilig werken en gezond naar huis gaan onze belangrijkste prioriteit. Als Multi-skilled Technician let je erop dat de werkomgeving veilig is zodat het werk veilig uitgevoerd kan worden. Wij helpen je hierbij met duidelijke veiligheidsrichtlijnen en bij twijfels of zorgen kan je de hulp van de Veiligheidskundige inschakelen. Als team hebben we regelmatig werkoverleg waarin ruimte is voor het delen van ervaringen, suggesties, problemen en oplossingen. Storingsdiensten maken ook onderdeel uit van deze functie.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een MBO diploma in een technische richting
Meerdere jaren relevante werkervaring.
Je bent bekend met industriële installaties en (D-)LoTo.
Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en een redelijke kennis van de Engelse taal
Bij grote voorkeur kennis op het gebied industriële deuren en elektrisch bediende toegangspoorten en -hekken. 
Het certificaat NEN 3140 is daarom een pré.


Dit hebben wij jou te bieden!
Salaris tot €3.900,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)
Reiskostenvergoeding.
Een goede pensioenregeling én de mogelijkheid tot deelnemen in een collectieve ziektekostenverzekering.
8,33% Vakantiegeld, 25 vakantiedagen en 12 ADV dagen per jaar, je kan tot 10 extra vakantiedagen aankopen én 2 bonus vakantiedagen verdienen als je 1 jaar niet ziek bent geweest.
Opleidingsmogelijkheden via de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions (GWS)
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Heb je aanvullende vragen? Neem contact op met Jeroen de Laat via jeroen.delaat@cbre.com

#indeedgwsnl

CBRE GWS
מחלקת הפתרונות הגלובליים למקום העבודה ‏(GWS) של CBRE פועלת מתוך מטרה להפוך את שטחי הנדל"ן לגורם משמעותי בתרומה לפרודוקטיביות ולביצועים של הארגון. המודל העסקי שלנו נמצא בלב הגישה ממוקדת הלקוח שלנו עבורמתן פתרונות נדל"ן משולבים.