Bouwkundig Adviseur
מזהה משרה
37720
פורסם
03-Feb-2023
קו שירות
GWS Segment
תחומי התעניינות
מדידות/ייעוץ מבנים, קונסטרוקציות, התפתחות, הנדסה/תחזוקה, ניהול פרוייקט
מיקומים
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands, Eindhoven '- Noord-Brabant - Netherlands, Rotterdam '- Zuid-Holland - Netherlands, Utrecht '- Utrecht - Netherlands, Zwolle '- Overijssel - Netherlands
Wil jij bijdragen aan vastgoedinspecties en haalbaarheidsstudies, ben je een echte spin in het web en ben je technisch gedreven? Dan zijn wij opzoek naar jou! Voor ons Development Services team zijn wij opzoek naar een adviseur om ons team te versterken.

Wat ga je doen?
Als Bouwkundig Adviseur ondersteun je de Bouwkundig Adviseurs die zich bezig houden met op strategisch niveau het adviseren van opdrachtgevers, veelal eigenaren en eindgebruikers. Een specialistische, maar ook een zeer veelzijdige functie. Je adviseert onze klanten met sloop-, renovatie- en nieuwbouwprojecten veelal in teamverband. Door onze enorme (global) klantenkring werkt CBRE Advisory aan de grootste, interessantste en meest uitdagende vastgoedprojecten van Nederland.

Je brengt bouwkundige adviezen uit op basis van technische vastgoedinspecties voor aan- en verkooptransacties, second opinions en nulmetingen. Haalbaarheidsstudies, programma’s van eisen en kostenramingen mede ten behoeve van de opwaardering van gebouwen op bouwkundig gebied - zijn voor jou bekend terrein. Verder houd je je bezig met het uitvoeren van bouwkundige inspecties en kwaliteitscontroles van zowel bestaande bouw als nieuwbouwprojecten, het opstellen van meerjaren CAPEX plannen, het geven van onderhoudsadviezen, het opstellen van technische beschrijvingen en het verzorgen van aanbestedingen.

Je doorziet en overziet proactief het belang van zowel je werkgever als de opdrachtgever. Door je inzet en oprechtheid wek je vertrouwen. Je communiceert duidelijk en verhelderend, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent integer, besluitvaardig, actie- en oplossingsgericht.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Bouwkundig adviseur eruit:
Het is druk op de weg, dus je begint je werkweek thuis; ontspannen aan de keukentafel met een goede kop koffie of thee. Opstarten van de week, door je mail en de agenda voor deze week na te lopen, zodat je overzichtelijk je werkweek start. Om 9:30 uur heb je een voortgangsoverleg met een Senior collega over een Technical Due Diligence project voor een klant waarvoor we de aankoop van een kantoorgebouw mogen verzorgen. Het is belangrijk dat je de feiten kent, de regie voert over het proces en risico’s voor de klant inzichtelijk maakt.

Dan om 11:00 uur stap je in de auto want om 12:00 uur heb je een afspraak bij een in aanbouw zijnde logistiek gebouw voor de 2 wekelijkse kwaliteitscontrole waarin je de stand- en kwaliteit van het werk voor een buitenlandse belegger monitort, om 15:00 uur ben je weer thuis en werk je de rapportage in het Engels direct uit en verstuurt deze naar de klant. Om 16:00 uur heb je nog een afstemmingsoverleg met je interne begeleider waarmee je samen je projecten doorneemt.

Een zeer afwisselende baan, met een grote vorm van vrijheid. Binnen het jonge team van jouw directe collega’s is een enorme hoeveelheid parate kennis en kunde aanwezig op zowel bouwtechnisch, als installatietechnisch vlak (10-15 jaar ervaring). De mogelijkheid om met deze kennis om je heen te groeien is enorm, en misschien wel uniek in NL.

Wat heb je ons te bieden?
  • Je bent in het bezit van een hbo diploma op het gebied van bouwkunde of een vergelijkbare, technische studie, aangevuld met vakgerichte opleidingen (bv NEN 2767 en BOEI);
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring met betrekking tot realisatie van bouwprojecten in het commercieel vastgoed;
  • Je hebt affiniteit en ervaring met onderhoud, renovatie en bouwkundige inspecties en hebt gevoel voor bouwkosten;
  • Je bent leergierig, doelgericht, pragmatisch, kwaliteitsbewust ingesteld-, bent in staat om beslissingen te nemen en gewend om samen te werken in teams.

Dit hebben wij jou te bieden!
CBRE Advisory wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Bij de functie behoort een laptop, telefoon en een vervoersbudget dat je zelf kunt besteden bij wat jou het beste past. Een goede werkplek thuis behoort ook tot de voorwaarden. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professional maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE Advisory, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Binnen CBRE Advisory wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Om je leerproces te versnellen word je in het eerste jaar gekoppeld aan een buddy die je begeleidt en wegwijs maakt in de organisatie.

Over het team!
Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van (her)ontwikkeling, renovatie, installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en project management. Het team werkt voor haar opdrachten integraal samen met bijna alle afdelingen binnen CBRE Advisory. We halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

We geloven in een werkomgeving die uitgaat van eigen verantwoordelijkheid onder het motto “Werken bij CBRE Advisory is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen”.

Over CBRE Advisory
CBRE Advisory is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE Advisory een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteren?
We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor Bouwkundig Adviseur kiest. Nog vragen? Onze recruiter Valérie van der Kloot Meijburg beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com. Vanzelfsprekend wordt jouw sollicitatie uiterst vertrouwelijk behandeld.