HVAC Specialist
Référence du poste
114328
Posté
09-oct-2023
Ligne de service
GWS Segment
Type de rôle
À plein temps
Centres d'intérêt
Building Management, Ingénierie/Maintenance, Project Management
Localisation(s)
Oss '- Noord-Brabant - Netherlands
Als HVAC Specialist bij CBRE GWS ga jij onsite voor onze klant Organon in Oss werken. Het is een veelzijdige, dynamische functie waar jij als allround technicus verschillende stakeholders aanstuurt en zorgt voor het juiste onderhoud. 

Het is een uitdagende en dynamische functie waarin snel geschakeld moet worden in een toegankelijke omgeving. Wil jij deel uitmaken van het team, solliciteer nu! 

Wat ga je doen? 

Als HVAC Specialist ben je lead voor het onderhoud en beheer van de HVAC gerelateerde installaties en het aansturen van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor de juiste verwerking van onderhouds rapportages en opvolging hiervan. Daarnaast voer je zelfstandig kleine projecten uit voor het vervangen van assets of uitvoeren van reparatie. Vanuit de onderhoudsrapportages en adviezen van de contractors lever je input voor het Meerjarig onderhouds plan van Organon. opleveren van HVAC onderhoudsprojecten en voer jij deze zelfstandig uit. Jij overziet en leidt de projecten en rapporteert hierbij aan de Sitemanager. Je beheert de uitvoering en oplevering van projecten waarbij je samenwerkt met diverse interne- en externe stakeholders en uitvoerende partijen (bijvoorbeeld monteurs van CBRE of toeleveranciers). Hierin ben je succesvol wanneer je regie en voortgang behoudt, veiligheid tijdens uitvoering waarborgt en projecten naar tevredenheid oplevert. 

Wat heb je ons te bieden?

In de dienstverlening die CBRE GWS haar klanten biedt, staan kwaliteit en service voorop. 
Idealiter neem jij daarvoor het volgende mee:

Je beschikt over een diploma in technische richting en hebt een brede technische achtergrond
Je hebt ervaring met het begeleiden van onderhoudsprojecten in zowel de voorbereidings- als uitvoeringsfase 
Je beschikt over VCA VOL
Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift 

Dit hebben wij jou te bieden! 

Een startsalaris tussen de € 3.100- en € 4100,- bruto per maand (afhankelijk van kennis en ervaring);
Laptop en iPhone;
Reiskostenvergoeding; 
Vaste pensioenregeling én optionele collectieve zorg- en woonhuisverzekeringen;
8,33% Vakantiegeld, 
25 vaste verlofdagen, 12 ADV dagen en tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek;
Uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via de button. Nog vragen? Neem contact op met Jeroen de Laat via jeroen.delaat@cbre.com of 06-21970391

CBRE GWS
CBRE Global Workplace Solutions (GWS) propose des prestations multi techniques et multi services afin d’assurer une gestion efficace et pérenne des services généraux de nos clients. CBRE GWS France traite ainsi toutes les facettes de la gestion des installations, en utilisant un modèle intégré qui combine des services directs et des sous-traitants spécialisés.