Contract Manager
Référence du poste
48758
Posté
21-mar-2022
Ligne de service
GWS Segment
Type de rôle
À plein temps
Centres d'intérêt
Data Centers, Ingénierie/Maintenance
Localisation(s)
Amsterdam '- Noord-Holland - Netherlands

In de functie van Contract Manager ben je verantwoordelijk voor de resultaten van het technisch beheer en managementactiviteiten van een data center. Samen met het team dat bestaat uit diverse specialisten (techniek) draag je zorg voor het dagelijks technisch beheer. 

Je houdt je onder andere bezig met het opstellen van (meerjaren-) onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages. Ook de aanbesteding, aansturing en coördinatie van onderhouds- en vervangingswerkzaamheden, alsmede het monitoren van onderhoudswerkverplichtingen vallen onder je taken en verantwoordelijkheden. Je bent onderdeel van het account team, dat geleid wordt door een International Account Director, die tevens eindverantwoordelijk is voor deze portefeuille. In deze functie rapporteer je aan de Area General Manager Benelux. 

Het vernieuwen en verduurzamen van de installaties bij deze klant is een van de speerpunten voor de aankomende jaren waar jij je samen met de klant intensief mee bezig zult gaan houden. 

In deze functie word je onderdeel van het team voor onze klant Serverfarm en werk je vanuit Nederland. Als Contract Manager word je verantwoordelijk voor het leiden, verder ontwikkelen en optimaliseren van het onderhoud en daaraan gerelateerde processen in de AMS regio op een veilige en kosteneffectieve wijze, op korte en lange termijn. Hierbij heb je een focus op het optimaliseren van de, conform contractafspraken, uit te voeren werkzaamheden aan gebouwen en installaties en het doorvoeren van 'continuous improvement' in deze processen.

Operationeel

In deze functie bewaak je het technische gedeelte van het EMEA contract tussen CBRE en Serverfarm waarbij je verantwoordelijk bent voor de performance van het technisch beheer in termen van veiligheid, tijd, kosten en kwaliteit. Je geeft waar nodig lokaal support in de ontwikkeling van het assetmanagement, het beheer & onderhoud en de benodigde competenties in de onderhoudsteams. Aanvullend stuur je op een correct beheer van de technische documenten en systemen zodat de compliance gewaarborgd blijft. Verder heb je een commercieel oog en signaleer je kansen voor CBRE (en zet deze, daar waar mogelijk, om in new business).

Peoplemanagement

Als Contract Manager adviseer je het lokale teams in de AMS regio bij de benodigde competenties in je team. Hierbij geef je -waar nodig- inzichten en adviezen inzake promoties, opleidingen, etc zodat de persoonlijke ontwikkeling, het ontwikkelen van talent én continuïteit op de site gewaarborgd blijft. 

Financieel

In deze functie ben je draag je bij aan het ontwikkelen en opstellen van het budget en de verwachtte kosten. Hierbij monitor je continu de actuele performance versus het budget en geef je advies over eventuele bijsturing. 

Klanttevredenheid

Het verder ontwikkelen van de professionele relatie met de klant en de lokale teams van CBRE is een belangrijk aspect van deze functie. Je informeert zodoende de juiste stakeholders over vernieuwingen, aanpassingen, onregelmatigheden of afwijkingen in het technisch beheer, je geeft updates maar ook advies over de performance van onderhoudsactiviteiten, je stelt rapportages op en sluit aan bij werkoverleggen met lokale CBRE teams of klant (waar nodig).


Wat vragen wij van jou?

Je bent in het bezit van een HBO diploma in een electra-, werktuigbouw of bouwkundige / technische richting;

Je hebt installatietechnische kennis, en wil dat graag verder ontwikkelen; 

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen technisch management bij bedrijven; 

Je bent integer, kwaliteitsbewust en in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 

Je functioneert goed in teamverband;

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat mensen te overtuigen; 

Je hebt kennis van financiële budgetbewaking;

Je bent goed in time-management

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Dit hebben wij jou te bieden!

Marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring);

Laptop, iPhone en leaseauto;

Reiskostenvergoeding, vaste pensioenregeling én optionele collectieve ziektekosten- en woonhuisverzekeringen;

8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, tot 10 verlofdagen aan te kopen én 2 bonus verlofdagen bij 1 jaar niet ziek!

Ontwikkelingsmogelijkheden middels de GWS Academy of externe opleiders.


Over CBRE Global Workplace Solutions

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Interesse?

Graag ontvangen wij jouw CV en motivatiebrief door te reageren via onderstaande button. Aanvullende vragen? Neem contact op met Wouter Hooijmans via Wouter.hooijmans@cbre.com