Nous savons que certains éléments de ce site sont affichés dans une langue que vous n’avez pas choisie, et nous tenons à nous excuser de cet inconvénient. Sachez que notre équipe travaille d’arrache-pied pour régler la situation dans les meilleurs délais. Entretemps, n’hésitez pas à nous écrire à careers.canada@cbre.com pour une assistance immédiate en français.
Sales Professional (Limburg)
Identifiant de l’emploi
91225
Publié
05-mai-2023
Gamme de services
GWS Segment
Type de rôle
Temps plein
Site(s)
Roermond '- Limburg - Netherlands
Voor onze Sales afdeling zoeken wij een energieke en stressbestendige Sales Professional voor regio Limburg! Interesse? Lees snel verder!

Als Sales Professional ondersteun je de Business Development Director (BDD) & Business Development Managers (BDM's) met de ontwikkeling van nieuwe zakelijke kansen die worden verkocht tegen een prijs die voldoet aan de eisen van de klant zonder afbreuk te doen aan onze kwaliteitsservice. Je ontwikkelt je eigen vaardigheden om je eigen verkoopkansen tot het einde toe te beheren.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
Je ondersteunt de BDD & BDM's bij het onderhandelen en afsluiten van verkoopkansen om de overeengekomen verkoopdoelstellingen, zoals overeengekomen door de Business Development Director en de Divisional Managing Director, te halen en te overtreffen. Daarnaast ontwikkel je de vaardigheden die nodig zijn om succesvol eigen verkoopkansen te beheren door verantwoordelijkheid te nemen voor het vinden van eigen ontwikkelingskansen en alle beschikbare kansen te benutten.

Je draagt zorg voor het ontwikkelen en opbouwen van professionele klantrelaties met bestaande, nieuwe en potentiële klanten. Je zult tevens relaties opbouwen met operationele managers en ondersteunende functies, evenals after-sales ondersteuning bieden om wederzijds vertrouwen op te bouwen in lijn met de overeengekomen bedrijfsstrategie.

Verder overweeg je innovatieve middelen om nieuwe bronnen van winstgevende business te ontwikkelen en bespreek de haalbaarheid hiervan met de BDD. Je verhoogt het bedrijfsprofiel door CBRE te vertegenwoordigen op branche-evenementen en netwerkevenementen en draagt te allen tijde een professioneel imago uit.

Je ontwikkelt en levert uitzonderlijke verkoop- en aanbestedingsdocumenten en presentaties, in overeenstemming met de bedrijfsnormen, met behulp van de gespecialiseerde ondersteunende functies (inkoop, HR, QHSE enz.) evenals lokale managers en de BDD.

Je werkt nauw samen met de BDD om de afgesproken verkoopdoelstellingen te halen en dient de BDM volledig op de te hoogte houden van alle activiteiten en wekelijkse gegevens voorbereiden die de Sales Director nodig heeft. Daarvoor blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de sector en blijf op de hoogte van de activiteiten van concurrenten en markttrends.

Andere verantwoordelijkheden:
 • Ervoor zorgen dat de juiste sign-offs worden nageleefd.
 • Bijhouden van dossiers en relevante contractdocumenten ter ondersteuning van aanbestedingen en heraanbiedingen voor de Business.
 • Snel en professioneel omgaan met alle prekwalificaties en BDD volledig op de hoogte houden van de voortgang.

Dit heb jij te bieden:
 • Een HBO- of WO-diploma in een gerelateerd vakgebied (FM of Techniek is een pré)
 • Werkervaring in een sales omgeving (bij een technisch -FM- dienstverlener is een pré)
 • Kennis van technische (FM) dienstverlening én financiële kennis aangevuld met interesse in de laatste innovaties in de technische (FM) markt.
 • Een trackrecord met winnende proposities
 • Ervaring met het halen van strakke deadlines, het opstellen van gedetailleerde schriftelijke documenten en rapporten van hoge kwaliteit en met het omgaan en samenwerken met een breed scala aan mensen.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. 
 • Je hebt een hoge mate van energie en bent flexibel in aanpak.
 • Je bent in staat anderen te beïnvloeden en vertrouwen te wekken 
 • Je bent in staat om in een multidisciplinair team te werken en bij gelegenheid ondersteuning te bieden aan andere afdelingen van het bedrijf, indien nodig.
 • Je bent zelfstandig en kan zowel alleen als in teamverband werken.  
 • Je bent flexibel om van tijd tot tijd buiten de kantooruren te werken en indien nodig door het land te reizen.
 • Een sterke Nederlandse en Engelse taalvaardigheid.
 • Woonachtig en een relevant en actueel netwerk in Limburg.

Dit hebben wij jou te bieden:
 • Martkconform salaris
 • Laptop en iPhone 
 • Lease auto
 • Thuiswerkvergoeding 
 • Vaste pensioenregeling en optionele collectieve zorg- en woonverzekering
 • 8,33% Vakantiegeld, 25 vaste verlofdagen, maximaal 10 in te kopen verlofdagen en 2 bonusverlofdagen als je 1 jaar niet ziek bent geweest!
 • 12 Adv-dagen bij een fulltime dienstverband
 • Ontwikkelingsmogelijkheden via de GWS Academy of externe opleiders.

Over CBRE Global Workplace Solutions
CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Wij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren. Wij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers. Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij Global Workplace Solutions vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Solliciteren?
Aanvullende vragen? Neem contact op met Fleur van Mourik (Corporate Recruiter) via fleur.vanmourik@cbre.com

#indeedgwsnl
CBRE GWS
CBRE Solutions espaces globales (SEG) travaille avec les clients pour que l’immobilier contribue de manière importante à la productivité et au rendement de l’entreprise. Notre modèle de gestion de compte est au cœur de notre approche centrée sur le client pour offrir des solutions immobilières intégrées. Chaque client se voit confier à un responsable dédié et est soutenu par des ressources régionales et mondiales, tout en tirant parti de la plateforme la plus robuste de l’industrie. CBRE SEG fournit à ses clients des résultats supérieurs constants et mesurables à chaque étape du cycle de vie, dans tous les secteurs et toutes les régions du monde.